Oletko kampaamoalan ammattilainen? Siirry prokauppaamme täältä >

Etkö ole kampaamoalan ammattilainen? Siirry kuluttajakauppaamme täältä >

Ilmainen toimitus 100€ tilauksiin!

0
0
Toivelistasi on tyhjä
Rajaa tuotteita:

  Väliaikaiset pidennykset

  Tilaa laadukkaat Blong hiustenpidennykset suoraan netistä kattavasta sävy- ja tekniikkavalikoimasta. Löydä hiuslisäkkeet kuten Clip on klipsihiukset, SwiftHair siimapidennys ja Fringe otsahiuspidennys tuotevalikoimasta.Takaamme tuotteisiimme erinomaisen hinta-laatusuhteen, nopean toimituksen ja voit maksaa pidennykset halutessasi myös laskulla tai osamaksulla valitsemalla Mash-maksun. Luo hiuksillesi tuuheutta tai uutta ilmettä aina kun haluat!

  Kaikki Blong-tuotteet valmistetaan tarkkaan valikoidusta ja korkealuokkaisesta 100% remy- aitohiuksesta. Ne ovat parhaat pidennykset, sillä remy tarkoittaa sitä, että hiukset on aseteltu tuotteeseen luonnollisen kasvusuunnan mukaisesti – tyviosa ylös ja latvat alas.Tämä ehkäisee hiusten takkuilua ja pidennykset käyttäytyvät, kuin omat hiukset – voit siis föönata, kihartaa tai suoristaa niitä, kuten omia hiuksiasi.

  Väliaikaiset hiustenpidennykset kuten klipsihiukset sekä SwiftHair - flip in siimapidennys ovat hellävarainen vaihtoehto muuttaa lookiasi niin arkena kuin juhlassa. Hiustenpidennykset sopivat puolipitkille kuin pitkille hiuksille. Voit tehdä helposti ja omia hiuksia rasittamatta pidennyksiä, tuuhennuksia, raitoja ja erilaisia tehosteosioita. Raitojen tekeminen lisähiuksilla ei rasita hiuksia, kuten kemiallinen käsittely, niiden väri ei haalistu, kuten oma hius ja lisäetuna saat hiuksiin tuuheutta.

   
   
  Asiantuntevaa palvelua

  Autamme sinua valitsemaan sopivimmat
  tuotteet hiustesi kauneuteen

   
  Ilmainen palautus

  14 päivää avaamattomille tuotteille
  Lue lisää

   
  100% aidot tuotteet 

  Toimimme tuotesarjojemme maahantuojana

   
  Nopeat toimitukset

  Tilaukset toimitukseen seuraavana arkipäivänä
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille