Oletko kampaamoalan ammattilainen? Siirry prokauppaamme täältä >

Etkö ole kampaamoalan ammattilainen? Siirry kuluttajakauppaamme täältä >

Ilmainen toimitus 100€ tilauksiin!

0
0
Toivelistasi on tyhjä
Rajaa tuotteita:

  Teippipidennykset

  Tilaa korkealaatuiset aidot teippipidennykset netistä laajasta sävyvalikoimasta eri pituuksissa 30cm - 60cm. Meiltä löydät raidoitetut sekä suositut ombre teippipidennykset, ja laadukkaat tuotteet joilla teippipidennysten hoito kotona on helppoa. Takaamme teippipidennyksiin erinomaisen hinta - laatusuhteen, nopean toimituksen ja voit maksaa pidennykset halutessasi myös laskulla valitsemalla Collector-maksun. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua mielellään pitkäaikaisella kokemuksella kaikissa pidennyksiin liittyvissä asioissa.

  Kaikki B’long-tuotteet valmistetaan tarkkaan valikoidusta ja korkealuokkaisesta 100% remy- aitohiuksesta. Ne ovat parhaat pidennykset, sillä remy tarkoittaa sitä, että hiukset on aseteltu tuotteeseen luonnollisen kasvusuunnan mukaisesti – tyviosa ylös ja latvat alas. Tämä ehkäisee hiusten takkuilua ja pidennykset käyttäytyvät, kuin omat hiukset – voit siis föönata, kihartaa tai suoristaa niitä, kuten omia hiuksiasi. TapeHair- nauhan kiinnitysosa on erittäin ohut ja huomaamaton, se sulautuu näin hyvin omiin hiuksiin ja on miellyttävän tuntuinen. Helppo huoltaa ja käyttää uudelleen; hyvin hoidetun teippihiusnauhan voi käyttää uudelleen teipin vaihtamalla. Teippipidennyksen laitto ja poisto on nopeaa, ei pidennyslaitteita – tarvitset kiinnitykseen vain kamman ja klipsejä. Teippipidennyksen kiinnitysohjeen löydät jokaiselta yksittäisen tuotteen sivulta.

  Kokopään pidennys teippipidennyksillä: kokopään teippipidennykseen tarvitset n. 2 pakettia B'long teippihiusta sekä 2 erikseen myytävää B'long pidennysteippiä. Teippipidennykset sopivat niin lyhyisiin, puolipitkiin kuin pitkiin hiuksiin. Halutessasi lisää pituutta kaikkialle hiuksiin, tulee omien hiusten olla vähintään 10 cm pituiset – myös niskasta. Näin varmistetaan, että lopputulos on mahdollisimman luonnollinen ja pitkäkestoinen. 

  Tuuhennus teippihiuksilla: Tuuhennukseen tarvitset n. 1 paketin B'long teippihiusta sekä yhden erikseen myytävän B'long pidennysteipin. Tuuhennuksissa hiuksiin lisätään runsautta, mutta ei pituutta. Teippiosioita kiinnitetään omien hiusten joukkoon erityisesti niille alueille, johon halutaan lisää volyymia. Tuuhennus voidaan tehdä myös lyhyempiin hiuksiin, esim. polkkatukkaan.

  Hiusmallin muutos teippihiuksilla: mallinmuutoksen voit tehdä lyhyisiinkin hiuksiin esim. pidentämällä otsahiukset tai lisäämällä hieman pidennysosioita kauttaaltaan hiuksiin muuttaen lyhyen tyylin polkaksi. Mallinmuutoksissa lisättävien hiusten määrä on saman verran tai vähemmän kuin tuuhennuksissa, riippuen halutusta lopputuloksesta.

  Raidoitus teippihiuksilla: Erikokoisilla osioilla ja eri tuotteilla luot nopeasti hiuksiin niin näyttävät palkkiraidat kuin ohuet aurinkoraidatkin. Raitojen tekeminen lisähiuksilla ei rasita hiuksia, kuten kemiallinen käsittely, niiden väri ei haalistu, kuten oma hius ja lisäetuna saat hiuksiin tuuheutta.

   
   
  Asiantuntevaa palvelua

  Autamme sinua valitsemaan sopivimmat
  tuotteet hiustesi kauneuteen

   
  Ilmainen palautus

  14 päivää avaamattomille tuotteille
  Lue lisää

   
  100% aidot tuotteet 

  Toimimme tuotesarjojemme maahantuojana

   
  Nopeat toimitukset

  Tilaukset toimitukseen seuraavana arkipäivänä
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille