Oletko kampaamoalan ammattilainen? Siirry prokauppaamme täältä >

Etkö ole kampaamoalan ammattilainen? Siirry kuluttajakauppaamme täältä >

Ilmainen toimitus 100€ tilauksiin!

0
0
Toivelistasi on tyhjä
Rajaa tuotteita:

  Sinettipidennykset

  Tilaa korkealaatuiset aidot sinettipidennykset netistä laajasta sävyvalikoimasta eri pituuksissa 30cm - 60cm. Meiltä löydät suositut ombre sinettipidennykset, ja laadukkaat IdHAIR Belonger tuotteet joilla sinettipidennysten hoito kotona on vaivatonta. Takaamme sinettipidennyksiin erinomaisen hinta - laatusuhteen, nopean toimituksen ja voit maksaa pidennykset halutessasi myös laskulla valitsemalla Collector-maksun. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua mielellään pitkäaikaisella kokemuksella kaikissa pidennyksiin liittyvissä asioissa.

  Kaikki B’long-tuotteet valmistetaan tarkkaan valikoidusta ja korkealuokkaisesta 100% remy- aitohiuksesta. Ne ovat parhaat pidennykset, sillä remy tarkoittaa sitä, että hiukset on aseteltu tuotteeseen luonnollisen kasvusuunnan mukaisesti – tyviosa ylös ja latvat alas. Tämä ehkäisee hiusten takkuilua ja pidennykset käyttäytyvät, kuin omat hiukset – voit siis föönata, kihartaa tai suoristaa niitä, kuten omia hiuksiasi. Pieninä osioina lisättävä B'long sinettipidennys säilyttää hiusten luonnollisen liikkeen - sinetti voidaan jakaa jopa 3 osaan, jolloin saadaan erityisen huomaamaton lopputulos mm. niskaan ja hiusrajojen läheisyyteen. Hyvin hoidettuna sinettipidennys voi kestää jopa 6 kk.

  Sinettipidennys mahdollistaa mm. raitojen teon nopeammin ja turvallisemmin kuin kemiallisilla käsittelyillä - samalla saadaan runsautta hiuksiin. Sinettejä voidaan yhdistää muiden pidennystekniikoiden kanssa esimerkiksi raitoina tai hiusrajojen läheisyydessä. Sinetit on helppo kiinnittää hiuksiin tarvittaviin kohtiin; esim. otsapidennys, koristeosio tai tuuhennus vain tiettyyn kohtaan. Sinettipidennyksen laittoon tarvitset pidennyskolvin, suojasabluunan sekä piikkikamman.

  Kokopään pidennys sinettipidennyksillä: kokopään sinettipidennykseen tarvitset 3-6 pakettia B'long sinettihiusta. Sinettipidennykset sopivat niin lyhyisiin, puolipitkiin kuin pitkiin hiuksiin. Halutessasi lisää pituutta kaikkialle hiuksiin, tulee omien hiusten olla vähintään 10 cm pituiset – myös niskasta. Näin varmistetaan, että lopputulos on mahdollisimman luonnollinen ja pitkäkestoinen. 

  Tuuhennus sinettihiuksilla: Tuuhennukseen tarvitset n. 1-3 pakettia B'long sinettihiusta. Tuuhennuksissa hiuksiin lisätään runsautta, mutta ei pituutta. Sinettiosioita kiinnitetään omien hiusten joukkoon erityisesti niille alueille, johon halutaan lisää volyymia. Tuuhennus voidaan tehdä myös lyhyempiin hiuksiin, esim. polkkatukkaan.

  Hiusmallin muutos sinettihiuksilla: mallinmuutoksen voit tehdä lyhyisiinkin hiuksiin esim. pidentämällä otsahiukset tai lisäämällä hieman pidennysosioita kauttaaltaan hiuksiin muuttaen lyhyen tyylin polkaksi. Mallinmuutoksissa lisättävien hiusten määrä on saman verran tai vähemmän kuin tuuhennuksissa, riippuen halutusta lopputuloksesta.

   
   
  Asiantuntevaa palvelua

  Autamme sinua valitsemaan sopivimmat
  tuotteet hiustesi kauneuteen

   
  Ilmainen palautus

  14 päivää avaamattomille tuotteille
  Lue lisää

   
  100% aidot tuotteet 

  Toimimme tuotesarjojemme maahantuojana

   
  Nopeat toimitukset

  Tilaukset toimitukseen seuraavana arkipäivänä
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille