Oletko kampaamoalan ammattilainen? Siirry prokauppaamme täältä >

Etkö ole kampaamoalan ammattilainen? Siirry kuluttajakauppaamme täältä >

Ilmainen toimitus 100€ tilauksiin!

0
0
Toivelistasi on tyhjä
Rajaa tuotteita:

  Aitohiusnauhat

  Tilaa korkealaatuiset aidot hiustenpidennykset suoraan netistä kattavasta sävy- ja tekniikkavalikoimasta. Löydä aitohiusnauha WeftHair, jolla toteutat aitohiuspidennykset ja tuuhennykset, sekä tarvikkeet kuten lanka, neula, irtoklipsit ja irtosinetit valikoimastamme. Takaamme tuotteisiimme erinomaisen hinta-laatusuhteen, nopean toimituksen ja voit maksaa pidennykset halutessasi myös laskulla valitsemalla Collector-maksun.

  Kaikki Blong-tuotteet valmistetaan tarkkaan valikoidusta ja korkealuokkaisesta 100% remy- aitohiuksesta. Ne ovat parhaat pidennykset, sillä remy tarkoittaa sitä, että hiukset on aseteltu tuotteeseen luonnollisen kasvusuunnan mukaisesti – tyviosa ylös ja latvat alas. Tämä ehkäisee hiusten takkuilua ja pidennykset käyttäytyvät, kuin omat hiukset – voit siis föönata, kihartaa tai suoristaa niitä, kuten omia hiuksiasi.

  Ompelupidennys sopii myös herkälle hiuspohjalle, sillä kiinnitykseen ja poistamiseen ei tarvita liimoja tai poistoaineita. Hyvin hoidettu hius voidaan käyttää uudelleen. Monipuoliset kiinnitysmahdollisuudet; ompelupidennys, liimasinettipidennys sekä kampauksiin sellaisenaan tai klipsikiinnityksellä jolloin klipsit voidaan ommella kiinni hiusnauhaan. Ompelupidennyksen tekemiseen tarvitset vain vahvaa lankaa, tylppäkärkisen neulan sekä sakset.

   
   
  Asiantuntevaa palvelua

  Autamme sinua valitsemaan sopivimmat
  tuotteet hiustesi kauneuteen

   
  Ilmainen palautus

  14 päivää avaamattomille tuotteille
  Lue lisää

   
  100% aidot tuotteet 

  Toimimme tuotesarjojemme maahantuojana

   
  Nopeat toimitukset

  Tilaukset toimitukseen seuraavana arkipäivänä
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille