Oletko kampaamoalan ammattilainen? Siirry prokauppaamme täältä >

Etkö ole kampaamoalan ammattilainen? Siirry kuluttajakauppaamme täältä >

0
0
Toivelistasi on tyhjä
Rajaa tuotteita:

  Pidennykset

  Korkealaatuiset hiustenpidennystuotteet kattavasta sävy- ja tekniikkavalikoimasta. Kaikki B’long-tuotteet valmistetaan tarkkaan valikoidusta ja korkealuokkaisesta 100% remy- aitohiuksesta. Remy tarkoittaa sitä, että hiukset on aseteltu tuotteeseen luonnollisen kasvusuunnan mukaisesti – tyviosa ylös ja latvat alas.Tämä ehkäisee hiusten takkuilua ja pidennykset käyttäytyvät, kuin omat hiukset – voit siis föönata, kihartaa tai suoristaa niitä, kuten omia hiuksiasi.

  B’long-pidennystuotteet luovat rajattomat mahdollisuudet hiustenmuotoiluun! Voit tehdä helposti ja omia hiuksia rasittamatta pidennyksiä, tuuhennuksia, raitoja ja erilaisia tehosteosioita sekä mallinmuutoksia. Laajasta tuotevalikoimasta löydät tuotteet niin väliaikaisiin kampauksiin kuin pitkäaikaisiin hiustenpidennyksiinkin.
  Halutessasi lisää pituutta, eli kokopään pidennyksen, tulee omien hiusten olla vähintään 10 cm pituiset – myös niskasta. Näin varmistetaan, että lopputulos on mahdollisimman luonnollinen ja pitkäkestoinen. Pidennyksissä lisättävien hiusten määrä on suurin.

  Tuuhennuksissa hiuksiin lisätään runsautta, mutta ei pituutta. Hiusosioita kiinnitetään omien hiusten joukkoon erityisesti niille alueille, johon halutaan lisää volyymia. Tuuhennus voidaan tehdä myös lyhyempiin hiuksiin, esim. polkkatukkaan. Tuuhennuksessa lisättävien hiusten määrä on pienempi kuin pidennyksissä, riippuen halutusta lopputuloksesta.

  Pidennystuotteilla voit myös tehdä mallinmuutoksia. Mallinmuutoksen voit tehdä lyhyisiinkin hiuksiin esim. pidentämällä otsahiukset tai lisäämällä hieman pidennysosioita kauttaaltaan hiuksiin muuttaen lyhyen tyylin polkaksi. Mallinmuutoksissa lisättävien hiusten määrä on saman verran tai vähemmän kuin tuuhennuksissa, riippuen halutusta lopputuloksesta.

  Pidennyshiukset sopivat erinomaisesti myös raitojen tekoon. Erikokoisilla osioilla ja eri tuotteilla luot nopeasti hiuksiin niin näyttävät palkkiraidat kuin ohuet aurinkoraidatkin. Raitojen tekeminen lisähiuksilla ei rasita hiuksia, kuten kemiallinen käsittely, niiden väri ei haalistu, kuten oma hius ja lisäetuna saat hiuksiin tuuheutta.

   
   
  Asiantuntevaa palvelua

  010 279 9000 tai info@idhair.fi
  Myymälät Kamppi & Jyväskylä

   
  Ilmainen palautus

  14 päivää avaamattomille tuotteille
  Lue lisää

   
  Toimituskulut 0 € 

  Yli 100€ tilauksiin
  Nouto myymälästä 0€

   
  Nopeat toimitukset

  Toimitusaika 1 - 3 päivää
  katso lisää täältä