Oletko kampaamoalan ammattilainen? Siirry prokauppaamme täältä >

Etkö ole kampaamoalan ammattilainen? Siirry kuluttajakauppaamme täältä >

Ilmainen toimitus 100€ tilauksiin!

0
0
Toivelistasi on tyhjä
Rajaa tuotteita:

  Tehohoidot ja hoitoöljyt

  Käsittelemme hiuksiamme paljon: peseminen, harjaaminen, tupeeraaminen, föönaaminen. Listaa voisi vielä jatkaa. Tästä syystä onkin tärkeää, että hiukset saavat tehokkaampaa hoitoa esimerkiksi kerran viikossa, jotta hiukset säilyvät kauniina ja kiiltävinä. Tärkeää on löytää itselleen ja hiuksilleen sopiva tuote ja tämän jälkeen sopiva käyttöväli: jos hiukset ovat melko hyvässä kunnossa, kerran viikossa riittää, mutta erittäin huonokuntoisille hiuksille voidaan suositella käyttöä jopa jokaisen pesukerran yhteydessä.

  Tehohoitoaine, maski, hiusnaamio, öljyhoito… Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Ns. tavallisista hoitoaineista tehohoidot eroavat koostumuksen, erilaisten raaka-aineiden ja vaikutusajan osalta. Pikahoitoaineet ovat suunniteltu toimimaan nopeasti esimerkiksi silottaen ja kosteuttaen hiuksen pintaa. Tehohoidot sisältävät useimmiten lipidejä eli erilaisia rasva-aineita, kuten vaikkapa arganöljyä tai sheavoita sekä esimerkiksi antioksidantteja.

  Lipidit tarvitsevat pidemmän vaikutusajan toimiakseen halutulla tavalla eli jotta ne imeytyisivät syvemmälle hiukseen. Hiukset kannattaa käydä läpi harvalla kammalla tai IdHAIR Magic Brush -harjalla tehohoidon levittämisen jälkeen, jotta tuote on kauttaaltaan tasaisesti hiuksissa. Lämpö tehostaa tehohoitoaineiden vaikutusta, mutta hiukset kannattaa suojata esimerkiksi saunassa pyyhkeellä, jotta tehohoitoaine myös huuhtoutuu helposti pois hiuksista.

  Ps. Voit tehostaa hoitovaikutusta lisäämällä tehohoitosi joukkoon hiusöljyä!

   
   
  Asiantuntevaa palvelua

  Autamme sinua valitsemaan sopivimmat
  tuotteet hiustesi kauneuteen

   
  Ilmainen palautus

  14 päivää avaamattomille tuotteille
  Lue lisää

   
  100% aidot tuotteet 

  Toimimme tuotesarjojemme maahantuojana

   
  Nopeat toimitukset

  Tilaukset toimitukseen seuraavana arkipäivänä
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille