Oletko kampaamoalan ammattilainen? Siirry prokauppaamme täältä >

Etkö ole kampaamoalan ammattilainen? Siirry kuluttajakauppaamme täältä >

Ilmainen toimitus 100€ tilauksiin!

0
0
Toivelistasi on tyhjä
Rajaa tuotteita:

  Shampoot

  Shampoon käyttö? Kampaamoshampoot ovat tiivistettyjä ja riittoisia. Kostuta hiuksesi aina huolellisesti, jolloin shampoo pääsee levittymään hiuspohjaan mahdollisimman hyvin. Levitä pieni määrä shampoota ensin käsiisi ja hiero shampoo tasaiseksi käsiesi välissä. Vie shampoo suoraan hiuspohjaan ja vaahdota. Hiusten pituudet ja latva puhdistuvat ilman hankausta, joten keskity erityisesti hiuspohjaan. Mikäli shampoo ei tunnu pureutuvan kaikkialle hiuksiin, huuhtele hiukset ja vaahdota ne uudelleen. Monesti esimerkiksi muotoilutuotteet voivat tarttua tai kerrostua hiusten pintaan, jolloin tuplavaahdotus pienellä tuotemäärällä on järkevämpää, kuin shampoon yliannostelu yhdellä pesukerralla.

  Syväpuhdistavan shampoon käyttö? Hiuksiin kertyy ajan mittaan epäpuhtauksia ympäristöstä, kuten vedestä, ilmasta tai käytettävistä tuotteista. Syväpuhdistavan shampoon käyttö on suositeltavaa kerran kahdessa viikossa tai tarvittaessa useammin puhdistamaan hiukset perusteellisesti tai kirkastamaan hiusväriä epätoivotuista vivahteista. Korkealaatuiset kampaamotason syväpuhdistavat shampoot eivät rasita hiuksiasi tai haalista hiusväriäsi. Suosittelemme syväpuhdistavan shampoon jälkeen erityisesti tehokasta hiusnaamiota, joka sulkee hiussuomut tehokkaasti ja lukitsee hiuksiin kosteutta. Muistathan että pidennyshiuksiin ei suositella syväpuhdistavan shampoon käyttöä.

  Shampoo lentokoneeseen? Voit ottaa suosikkituotteesi mukaan matkoille ja kuljettaa sen käsimatkatavaroissasi, kun valitset alle 100ml tuotteen. Korkealaatuiset shampoot ovat täyttä tavaraa, joten pärjäät pienellä määrällä reissulla pitkään. Useimmat pakkauksista ovat kierrätettävää muovia, joten pakkauksen kierrätys tai uudelleenkäyttö matkan jälkeen on helppo.

   
   
  Asiantuntevaa palvelua

  Autamme sinua valitsemaan sopivimmat
  tuotteet hiustesi kauneuteen

   
  Ilmainen palautus

  14 päivää avaamattomille tuotteille
  Lue lisää

   
  100% aidot tuotteet 

  Toimimme tuotesarjojemme maahantuojana

   
  Nopeat toimitukset

  Tilaukset toimitukseen seuraavana arkipäivänä
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille