Oletko kampaamoalan ammattilainen? Siirry prokauppaamme täältä >

Etkö ole kampaamoalan ammattilainen? Siirry kuluttajakauppaamme täältä >

Toivelistasi on tyhjä

Toimitus

 

Paketin toimituskulu on 0€ yli 100€ tilauksille. Alle 100€ tilauksille toimituskulu on 6€, joka lisätään tilauksellesi suoraan verkkokaupassa maksun yhteydessä. Lähetämme tilauksesi 1-3 arkipäivässä. Voit valita itsellesi sopivimman noutopaikan koko maan kattavasta noutopisteverkostosta, joka käsittää n. 1100 Siwan, Valintatalon ja Matkahuollon toimipistettä. Noutopisteet palvelevat sinua joustavine aukioloaikoina, ja voit noutaa pakettisi juuri sinulle parhaiten sopivaan aikaan. Tilauksesi säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se palautuu takaisin IdHAIR:lle.

Valittavana toimitustapana on myös kotiinkuljetus. Kotiinkuljetus edellyttää tilaajan henkilökohtaista paketin vastaanottamista lähetysosoitteessa.

Jos tilaaja on alle 18-vuotias, siirtyy vastuu tilaajan vanhemmille. Toimitamme tilauksia vain Suomeen.

Saat tilauksen yhteydessä sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Kun pakettisi lähetetään varastoltamme, lähetämme sinulle paketin seurantakoodin sähköpostitse. Voit seurata tilauksesi toimituksen kulkua osoitteessa www.matkahuolto.fi syöttämällä seurantakoodin ”Lähetysten seuranta”- laatikkoon. Saat paketin saapumisesta noutopisteeseen tekstiviestin, jos olet tallentanut matkapuhelinnumerosi käyttäjätietoihisi. Noutoilmoitus tulee sinulle postitse, mikäli et ole antanut tilauksen yhteydessä numeroasi.

Voit valita toimitustavaksi myös haun Jyväskylän tai Helsingin Kampin myymälästämme. Toimitus on tällöin ilmainen ja ilmoitamme sinulle sähköpostilla kun tilauksesi on valmis haettavaksi myymälästä. Helsingin myymälämme tuotevalikoima ei sisällä kaikkea verkkokaupan tuotevalikoimaa, josta johtuen paketin toimitus myymälään saattaa joissain tapauksissa kestää muutamia päiviä.

 
 
Asiantuntevaa palvelua

010 279 9000 tai info@idhair.fi
Myymälät Kamppi & Jyväskylä

 
Ilmainen palautus

14 päivää avaamattomille tuotteille
Lue lisää

 
Toimituskulut 0 € 

Yli 100€ tilauksiin
Nouto myymälästä 0€

 
Nopeat toimitukset

Toimitusaika 1 - 3 päivää
katso lisää täältä