Oletko kampaamoalan ammattilainen? Siirry prokauppaamme täältä >

Etkö ole kampaamoalan ammattilainen? Siirry kuluttajakauppaamme täältä >

0
0
Toivelistasi on tyhjä

Toimitus0€ Toimitus yli 100€ tilauksille

0€ Toimitus nouto myymälä Helsinki 
0€ Toimitus nouto myymälä Jyväskylä
4,90€ Toimitus Matkahuollon Lähelle- pisteeseen
9,90€ Kotiinkuljetus

Lähetämme tilauksesi 1-3 arkipäivässä haluamallasi toimitustavalla. Mikäli tilauksesi on kiireellinen, olethan meihin yhteydessä niin yritämme parhaamme mukaan nopeuttaa lähetysprosessia. Kun tilauksesi loppusumma on yli 100€, toimitamme tilauksesi sinulle veloituksetta. Voit valita toimitustavaksi noudon Jyväskylän tai Helsingin Kampin myymälästämme. Toimitus on ilmainen ja ilmoitamme sinulle sähköpostilla kun tilauksesi on valmis haettavaksi myymälästä. Helsingin myymälämme tuotevalikoima ei sisällä kaikkea verkkokaupan tuotevalikoimaa, josta johtuen paketin toimitus myymälään saattaa joissain tapauksissa kestää muutamia päiviä.

Valitsemalla toimitustavaksi Matkahuollon Lähellä- paketin, voit noutaa läheisistä ja koko maan kattavasta noutopisteverkostosta, joka käsittää n. 1100 Siwan, Valintatalon ja Matkahuollon toimipistettä. Noutopisteet palvelevat sinua joustavine aukioloaikoina ja voit noutaa pakettisi juuri sinulle parhaiten sopivaan aikaan. Tilauksesi säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se palautuu takaisin IdHAIR:lle.

Tarjoamme tilauksille myös kotiinkuljetuksen. Huomioithan että kotiinkuljetus edellyttää tilaajan henkilökohtaista paketin vastaanottamista lähetysosoitteessa.

Toimitamme tilauksia vain Suomeen. Ulkomaantilauksiin suosittelemme www.blongbeauty.com- verkkokauppaa.

Saat tilauksen yhteydessä sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Kun pakettisi lähetetään varastoltamme, lähetämme sinulle paketin seurantakoodin sähköpostitse. Voit seurata tilauksesi toimituksen kulkua osoitteessa www.matkahuolto.fi syöttämällä seurantakoodin ”Lähetysten seuranta”- laatikkoon. Saat paketin saapumisesta noutopisteeseen tekstiviestin, jos olet tallentanut matkapuhelinnumerosi käyttäjätietoihisi. Noutoilmoitus tulee sinulle postitse, mikäli et ole antanut tilauksen yhteydessä numeroasi.

 
 
Asiantuntevaa palvelua

010 279 9000 tai info@idhair.fi
Myymälät Kamppi & Jyväskylä

 
Ilmainen palautus

14 päivää avaamattomille tuotteille
Lue lisää

 
Toimituskulut 0 € 

Yli 100€ tilauksiin
Nouto myymälästä 0€

 
Nopeat toimitukset

Toimitusaika 1 - 3 päivää
katso lisää täältä