Oletko kampaamoalan ammattilainen? Siirry prokauppaamme täältä >

Etkö ole kampaamoalan ammattilainen? Siirry kuluttajakauppaamme täältä >

Toivelistasi on tyhjä

SuperLemon Rhodiola Rosea Extract 50 ml

SuperLemon Rhodiola Rosea Extract 50 ml

Lyhyt tuotekuvaus

Markkinoiden vahvin ruusujuuriuute triplauutettuna. Erittäin voimakas adaptogeeni, jonka uskotaan tasapainottavan kehoa ja auttavan elimistöä palautumaan normaalitilaan. Sanotaan parantavan fyysistä kestävyyttä. Käytetään usein stressiin, uniongelmiin, väsymykseen ja keskittymiskyvyn puutteeseen. Uskotaan lisäävän seksuaalista vireyttä ja endorfiinin tuotantoa. Kerrotaan parantavan aivotoimintaa. Miellyttävän makuinen sekoitettuna veteen.

Saatavuus myymälöistä:

  • IdHAIR Kamppi
  • IdHAIR Jyväskylä

Normaali hinta: 29,90 €

Tarjoushinta 15,00 €

50 ml (598,00 € / litra) osamaksulla alk. 7,00 € / kk
TAI
 

Maksa luottokortilla, verkkopankilla tai osamaksulla

 

Yli 100€ tilauksille toimitus veloituksetta
Nouto myymälästä 0€

 

Nopea toimitus,
maksuton palautus

Lisätietoa

Annostusohje:Nauti 20 tippaa suoraan kielen alle tai sekoitettuna haluamaasi nesteeseen 2 kertaa päivässä. Päiväannos on 40 tippaa. 3 kuukauden käytön jälkeen tulisi käytössä pitää 1 ~2 viikon mittainen tauko. Voit käyttää halutessasi myös pienempää annostusta. Tuotetta ei tulisi nauttia ennen nukkumaanmenoa.

SuperLemon Rhodiola Rosea Extract on markkinoiden ylivoimaisesti vahvin triplauutettu ruusujuuriuute, joka on valmistettu luonnonmukaisesti viljellyistä Pohjois-Suomen ruusujuurista ilman minkäänlaisia torjunta- tai lisäaineita. Pohjois-Suomen ruusujuuri on teholtaan jopa tuplasti vahvempi kuin etelässä kasvatettu versio. Ruusujuuri ei ole kuitenkaan sama asia kuin ruusukasvin juuri, vaan tämän kasvin nimi tulee pelkästään sen mukulamaisen juuren vahvasta ruusun tuoksusta. Kyse ei siis ole lainkaan ruusukasvista. Ruusujuuri on puolipallon muotoinen kasvi, joka kasvaa maapallon pohjoisosissa. Sen juuriosaa on käytetty jo pitkään vahvojen adaptogeenisten vaikutusten vuoksi.

Ruusujuuren tärkeimmät vaikuttavat aineet ovat järjestyksessä rosaviini, salidrosidi, rosariini ja rosiini, mutta perinteisillä tuplauuttomenetelmillä näiden vaikuttavien aineiden pitoisuudet jäävät usein valitettavan alhaisiksi. Jauhemuotoisissa uutteissa ongelmaksi muodostuu korkeissa lämpötiloissa tehtävä spray kuivausmenetelmä, joka itsessään jo tuhoaa paljon ruusujuuren sisältämiä tärkeitä vaikuttavia ainesosia.

SuperLemonin ruusujuurivalmiste onkin tästä syystä nestemäinen ja triplauutettu, missä tuotteelle on ensin tehty vähintään 14 päivää pitkä kylmä alkoholiuutto, jonka jälkeen on tehty kuuma vesiuutto ja viimeisenä kuuma alkoholiuutto. Näin on saatu säilytettyä kaikki tärkeät vesi- ja rasvaliukoiset yhdisteet, joiden pitoisuudet ovat jopa yli kolme kertaa korkeammat kuin muilla markkinoilla olevilla uutteilla. SuperLemonin ruusujuuriuutteen vahvuudesta kertoo jo yksi 20 tipan annos, joka vastaa huikeaa 250 mg määrää kuivattua ruusujuurta. Yleensä tämä arvo on markkinoilla olevilla tinktuuroilla 80–92 mg per 20 tippaa eli jopa yli kolme kertaa pienempi kuin tarjoamallamme triplauutteella.

Nestemäisen ruusujuuriuutteen väri tulisi aina myös olla vaalean ruskea, eikä heikosta laadusta kertova punainen, sillä tämä punainen väri kertoo kuivausvaiheessa käytetystä kuolleesta ruusujuurisolukosta. Ruusujuuri sisältää runsaasti erilaisia vaikuttavia ainesosia kuten eteeristä öljyä, kanelialkoholiglykosideja, flavonoideja, parkkiaineita, beetasitosterolia, salidrosideja ja rosaviineja. Perinteisessä luontaislääkinnässä ruusujuurta on käytetty muun muassa virkistämään ja rauhoittamaan sekä lisäämään fyysistä ja psyykkistä kestävyyttä. Sillä uskotaan luontaislääkinnässä myös olevan kipua lievittävä ja unen laatua parantava vaikutus. Ulkoisesti ruusujuurta on käytetty tämän lisäksi erilaisiin palovammoihin.

SuperLemon Rhodiola Rosea Extract 50 ml

Normaali hinta: 29,90 €

Tarjoushinta 15,00 €

50 ml (598,00 € / litra)