Oletko kampaamoalan ammattilainen? Siirry prokauppaamme täältä >

Etkö ole kampaamoalan ammattilainen? Siirry kuluttajakauppaamme täältä >

0
0
Toivelistasi on tyhjä

SuperLemon Reishi Extract 50 ml

SuperLemon Reishi Extract 50 ml

Lyhyt tuotekuvaus

Suomen vahvin reishiuute, joka on markkinoiden ainoa triplauutettu reishivalmiste. Lakkakääpä eli reishi (Ganoderma Lucidum) on yleensä puupölkyn tai tumman riisin päällä viljeltävä lahottajasieni, joka kasvaa myös villinä useimmiten lehtipuissa mutta myös havupuissa. Täysin kotimainen tuote raaka-ainetta ja valmistusprosessia myöten.

Saatavuus myymälöistä:

  • IdHAIR Kamppi
  • IdHAIR Jyväskylä

Normaali hinta: 29,90 €

Tarjoushinta 15,00 €

50 ml (598,00 € / litra) osamaksulla alk. 7,00 € / kk
TAI
 

Maksa luottokortilla, verkkopankilla tai osamaksulla

 

Yli 100€ tilauksille toimitus veloituksetta
Nouto myymälästä 0€

 

Nopea toimitus,
maksuton palautus

Lisätietoa

Annostusohje: 15 tippaa suoraan nautittuna tai sekoitettuna nesteeseen, 2 kertaa päivässä. Päiväannos on 30 tippaa.

Lakkakääpä eli reishi (Ganoderma Lucidum) on yleensä puupölkyn tai tumman riisin päällä viljeltävä lahottajasieni, joka kasvaa myös villinä useimmiten lehtipuissa mutta myös havupuissa. Reishi kasvaa monilla eri alueilla ja lähes kaikki markkinoilla olevista reishivalmisteista tulee Kiinasta, sillä reishi on ollut yksi kiinalaisen lääketieteen kulmakivistä. Reishiä on käytetty Japanissa ja Kiinassa yli 4000 vuoden ajan ja sitä kutsutaankin niin kuolemattomuuden kasviksi kuin sienivaltakunnan kuningattareksi.

Lakkakääpä kasvaa villinä myös Suomessa, mutta se on erittäin harvinainen, josta syystä sen kerääminen ei ole suositeltavaa. Reishiä on viime aikoina ruvettu viljelemään myös Suomessa ja SuperLemonin tuotteissa käytettävät lakkakäävät ovat 100 % kotimaisia ja kaikkien tuotteidemme valmistusprosessi tapahtuu myös Suomessa.

Reishi sisältää useita eri ravintoaineita, kuten kalsiumia, kuparia, mangaania ja sinkkiä, sekä A- B2-, B3-, B6-, B7- ja B9-vitamiineja. Kuitenkin reishin kaikkein vaikuttavimmat ainesosat ovat beetaglukaanit, triterpeenit, kumariinit ja fosfolipidit. Oikealla tavalla valmistettuna reishistä saadaan irti kaikki sen sisältämät aktiiviset ainesosat. Reishin kerrotaan kiinalaisessa lääketieteessä aktivoivan kehon omaa immuunijärjestelmää ja tasapainottavan hormonitoimintaa. Reishin väitetään myös alentavan kolesterolia ja säätelevän verenpainetta, sekä sillä sanotaan olevan myös antiviraalisia vaikutuksia.

Kansanlääketieteessä reishin sanotaan auttavan myös allergisiin reaktioihin, hiivatulehduksiin ja muihin sienisairauksiin. Reishi on adaptogeeni eli se auttaa kehoa sopeutumaan muuttuviin olosuhteisiin. Se auttaa rentoutumaan silloin kun stressitasot ovat koholla, ja antaa energiaa silloin, kun energiatasot ovat alhaalla. Reishillä on mieltä ja hermostoa rauhoittava vaikutus. Se muun muassa auttaa maksaa pilkkomaan stressihormoneja kuten kortisolia. Kansanlääketieteessä sillä uskotaankin olevan useita eri terveysvaikutuksia. Reishistä löytyy yli 2000 tutkimusta maailmanlaajuisesti.

SuperLemon Reishi Extract on huippulaadukas lakkakääpäuutetiiviste, joka sisältää käytännössä kaikki lakkakäävän hyödyt imeytyvässä muodossa. Käyttämämme reishi on triplauutettu ja se on kasvatettu Suomessa. Lakkakäävät ovat aluksi käyneet läpi perusteellisen puhdistuksen ja erittäin tarkan kuivausprosessin, millä on voitu varmistaa että yksikään sieni ei ole päässyt homehtumaan sisältä. Reishiuutetiivisteen valmistus on erittäin tarkka, huolellisuutta vaativa ja aikaa vievä uuttamisprosessi, jossa on käyty läpi monta eri valmistusvaihetta. Uuttamalla reishistä saadaan kaikki ravinteikkaat ainesosat irti, vaikka yleisin tapa onkin nauttia reishiä jauhemuotoisena nesteen kanssa. Jauhetun reishi-sienen nauttiminen tavallisena jauheena on turhaa, sillä vedessä ja alkoholissa uuttaminen on välttämätöntä, mikäli halutaan saada käyttöön reishin sisältämät aktiiviset ainesosat.

SuperLemon Reishi Extract -lakkakääpäuutetiiviste on valmistettu samalla tavoin kuin SuperLemonin pakurikääpäuute. Ensin niin, että reishiä on uutettu kylmässä alkoholissa reilu parin viikon ajan. Tämän jälkeen on lietemassaa keitetty alle 80-asteisessa vedessä, sillä 100-asteinen kiehuva vesi tuhoaa lähes kaikki reishin sisältämät yhdisteet. Tällä hallitulla kuumavesiuuttamisella on reishistä irrotettu tehokkaasti polysakkaridit ja muut vesiliukoiset ravintoaineet. Kolmanneksi on tehty vielä tarkkaan hallittu alkoholiuutos. Tällöin reishiä on uutettu kuumassa etanolissa, jolla lakkakäävästä on saatu irti kaikki hyödylliset ravinteet kuten muun muassa triterpeenit, joita ei pelkällä kuumavesiuuttamisella kyetä irrottamaan. Maksimilämpötila on tässä uutossa 80-astetta. Tämän tehokkaan alkoholiuuttamisen jälkeen uute on vielä tiivistetty haihduttamalla kosteutta jäähdyttämisen ja seulonnan kautta, jolloin vaikuttavien ravinteiden pitoisuus on saatu nousemaan reilusti yli 6-kertaiseksi. Tämä tiivistetty uute on siis yli 600 % vahvempi verrattuna alkutilanteeseen, joten lopputuloksena on todella tehokas reishiuutetiiviste. Yksi 50 ml pullo triplauutetta vastaa todellisuudessa vähintään 300 ml uutemäärää.

Tekemämme triplauutto on huippuluokkaa ja vahvempi kuin perinteiset tuplauutot. SuperLemon lakkakääpäuute on näin ollen yksi vahvimmista reishitinktuuroista maailmassa. Lakkakääpätuotteita löytyy markkinoilta useita erilaisia, joista lähes kaikki tuotteet ovat tavallista kuivattua lakkakääpää. Lakkakääpää tulisikin ainakin keittää pitkän aikaa, jotta siitä saisi irrotettua eri ravintoaineita. Alkoholiuuttaminen on välttämätöntä, mikäli haluaa saada lisää ravinteita irti lakkakäävästä. SuperLemon Reishi Extract on valmiiksi triplauutettu sekä myös tiivistetty lakkakääpävalmiste, joka sisältää korkean pitoisuuden useita eri tehoaineita erittäin hyvin imeytyvässä muodossa.

Tuotearvostelut (0 kpl)

Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvioimassa tuotetta SuperLemon Reishi Extract 50 ml
Rating
SuperLemon Reishi Extract 50 ml

Normaali hinta: 29,90 €

Tarjoushinta 15,00 €

50 ml (598,00 € / litra)