Oletko kampaamoalan ammattilainen? Siirry prokauppaamme täältä >

0
0
Toivelistasi on tyhjä

SuperLemon Premium Camu Camu Powder 100 g

SuperLemon Premium Camu Camu Powder 100 g

Lyhyt tuotekuvaus

Luontainen C-vitamiinijauhe. Erittäin ravintorikas hedelmäjauhe, joka sisältää paljon antioksidantteja, aminohappoja ja fytokemikaaleja. Sisältää myös suuren määrän erilaisia vitamiineja ja mineraaleja, kuten kaliumia ja beetakaroteenia. Luomulaatuinen. Jo 1 gramman annoksesta jauhetta saa C-vitamiinin päivittäisen suositusannoksen täytettyä. Sopii erinomaisesti sekoitettavaksi SuperLemon OptiMSM ja Skin Collagen tuotteen kanssa. Kirpeän makuinen, puhdas ja täysin lisäaineeton jauhe. C-vitamiini parantavaa immuniteettia, lisää energisyyttä ja kohottaa mielialaa.

Saatavuus myymälöistä:

  • IdHAIR Kamppi
  • IdHAIR Jyväskylä

Normaali hinta: 26,90 €

Tarjoushinta 21,90 €

100 g (269,00 € / litra) osamaksulla alk. 7,00 € / kk
TAI
 

Maksa luottokortilla, verkkopankilla tai osamaksulla

 

Yli 100€ tilauksille toimitus veloituksetta
Nouto myymälästä 0€

 

Nopea toimitus

Lisätietoa

Annostusohje: Sekoita  5 g (1 teelusikka) jauhetta veden tai mehun kanssa. Suositeltava päiväannos on 5 g, mikä sisältää 400 mg luonnollista C-vitamiinia. Voit sekoittaa jauhetta myös smoothien tai mehun kanssa. Jauhetta voi käyttää yhden teelusikallisen 1-3 kertaa päivässä.

Camu Camu hedelmä on yksi maailman C-vitamiinirikkaimmista lähteistä ja sitä on käytetty niin ravinnollisiin kuin lääkinnällisiin tarkoituksiin jo pitkään Etelä-Amerikassa. Tällä antioksidanttirikkaalla superhedelmällä on erittäin korkea C-vitamiinipitoisuus ja se on myös erinomainen kaliumin, kalsiumin, raudan, fosforin, tiamiinin, riboflaviinin, niasiinin, beetakaroteenin, fytokemikaalien ja aminohappojen lähde.

SuperLemonin tuotteessa käytettävät Camu Camu hedelmät ovat luomulaatuisia ja ne kasvavat Perussa Amazonin sademetsän laidoilla pienissä pensasmaisissa puissa. Kerätyt hedelmät ovat läpikäyneet hellävaraisen kuivatuksen, jolla on saatu säilymään ja maksimoitua kaikki hedelmän sisältämät ravinteet.

SuperLemon Premium Camu Camu pussi sisältää 100% puhdasta Camu Camu -hedelmäjauhetta, joka on poikkeuksellisesti valmistettu pelkästä hedelmälihasta ja kuoresta, toisin kuin valtaosa muista markkinoilla olevista jauheista. Yleisesti markkinoilla myytävät Camu Camu -jauheet sisältävät myös hedelmän siemenet, josta syystä jauheiden C-vitamiinipitoisuus on alhaisempi ja kuitupitoisuus korkeampi kuin tarjoamassamme huippujauheessa. Siemenettömät hedelmät on tämän jälkeen kuivattu hitaasti ja jauhettu alhaisissa lämpötiloissa hienoksi jauheeksi.

SuperLemonin hedelmäjauhe ei sisällä lainkaan minkäänlaisia lisä- tai täyteaineita, mistä johtuen tuote on kaikkein puhtain mahdollinen muoto Camu Camu -jauheesta markkinoilla. Tuotteen minimipitoisuus C-vitamiinin osalta on huikea kahdeksan prosenttia, kun tämä pitoisuus muilla markkinoilla myytävillä jauheilla on yleensä kahden tai kolmen prosentin luokkaa, mikä tekee SuperLemon Premium Camu Camu -jauheesta markkinoiden vahvimman valmisteen. SuperLemon Premium Camu Camu -jauhe sisältää esimerkiksi yli 150 kertaa enemmän C-vitamiinia kuin kuorittu appelsiini ja jopa yli 16 kertaa enemmän kuin kuivattu ruusunmarja, mikä on Suomen C-vitamiinipitoisin marja. Yksi 5 gramman teelusikka sisältää 400 mg luontaista C-vitamiinia eli kahdeksan prosenttia jauheen kokonaismassasta.

C-vitamiinin on useissa tutkimuksissa todettu tukevan kehon immuunipuolustusta, parantavan hermoston toimintaa ja auttavan soluja suojautumaan vapaita radikaaleja vastaan. C-vitamiinilla on myös useita muita tehtäviä elimistössämme, sillä se tukee kollageenin muodostumista ja auttaa raudan imeytymisessä.

SuperLemon Premium Camu Camu Powder 100 g

Normaali hinta: 26,90 €

Tarjoushinta 21,90 €

100 g (269,00 € / litra)