Oletko kampaamoalan ammattilainen? Siirry prokauppaamme täältä >

Etkö ole kampaamoalan ammattilainen? Siirry kuluttajakauppaamme täältä >

Toivelistasi on tyhjä

SuperLemon Pine Bark Extract 50 ml

SuperLemon Pine Bark Extract 50 ml

Lyhyt tuotekuvaus

Suomen vahvin tuplauutettu männynkuoriuute. 40 tippaa sisältää 250 mg männynkuoriuutetta. Valmistusaineina on pohjoissuomalainen lähdevesi, alkoholi ja männynkuori sekä nila. Erittäin vahva antioksidanttien lähde, joka taistelee vapaita radikaaleja vastaan. Sisältää useita eri fenolihappoja, kuten proantosyanidiinejä ja resveratrolia. Proantosyanidiinit ovat männyn luontaisia suoja-aineita ympäristömyrkkyjä vastaan. Resveratrolilla uskotaan olevan virustauteja, vanhenemista ja tulehduksia ehkäiseviä vaikutuksia.

Saatavuus myymälöistä:

  • IdHAIR Kamppi
  • IdHAIR Jyväskylä

Normaali hinta: 29,90 €

Tarjoushinta 15,00 €

50 ml (598,00 € / litra) osamaksulla alk. 7,00 € / kk
TAI
 

Maksa luottokortilla, verkkopankilla tai osamaksulla

 

Yli 100€ tilauksille toimitus veloituksetta
Nouto myymälästä 0€

 

Nopea toimitus,
maksuton palautus

Lisätietoa

Annostusohje: 20 tippaa suoraan nautittuna tai sekoitettuna nesteeseen, 2 kertaa päivässä. Päiväannos on 40 tippaa.

Markkinoiden ylivoimaisesti vahvin havupuu-uute, minkä yksi päiväannos (40 tippaa) sisältää huimat 250 mg männynkuoriuutetta, mikä tekee tuotteesta jopa 2,5 kertaa vahvemman kuin yksikään markkinoilla oleva vastaavan tyyppinen tinktuuri. Valmistettu uudella tehokkaammalla menetelmällä, joka perustuu suomalaiseen perinnetietomenetelmään. Täysin kotimainen uutevalmiste, missä koko valmistusprosessi tapahtuu Suomessa ja jossa raaka-aineena käytetään Pohjois-Suomessa kasvavaa männynkuorta ja nilaa.

Kaikki käyttämämme männyt on kerätty metsistä, jotka sijaitsevat kaukana asutuksesta ja tehtaista, missä maaperä ja ilma on erittäin puhdasta. Näissä metsissä ei ole esimerkiksi käytetty lainkaan apulantaa ja vesakkomyrkkyjä, josta syystä saatu raaka-aine on laadultaan parasta mahdollista. SuperLemon Pine Bark Extract -valmisteen pääraaka-aineina on käytetty nuorta pohjoisen männyn (Pinus sylvestris) kuorta ja sen alla oleva nilaa, joita molempia kerätään mäntyjen latvustoista. Tätä antioksidanttirikasta kuorta on käytetty niin kotimaisessa kuin ulkomaisessa kansanperinteessä jo vuosikymmeniä erilaisiin vaivoihin, sillä männynkuoriuutteen kautta saadut vaikutukset ovat käyttäjien mukaan olleet niin vahvoja. Esimerkiksi Ranskassa on männynkuoriuutteesta valmistettu jopa patentoituja lääkkeitä, jotka ovat perustuneet männynkuoriuutteista tehtyihin tutkimuksiin.

Männynkuoren sisältämät antioksidantit taistelevat esimerkiksi vapaita radikaaleja vastaan. Näitä vapaita radikaaleja muodostuu muun muassa tilapäisten tulehdustilojen myötä, jolloin vapaat radikaalit lisäävät solujen hapettumisriskiä ja samalla voimistavat tätä elimistössä olevaa tulehdustilaa. SuperLemon Pine Bark Extract -uute sisältää erittäin vahvan pitoisuuden näitä edellä mainittuja fenoliyhdisteitä, jotka ovat vahvasti hapettumista vastustavia tekijöitä. Proantosyanidiinit ja resveratroli kuuluvat muun muassa näihin tehokkaisiin männyn sisältämiin luontaisiin antioksidantteihin. Proantosyanidiiniyhdisteitä on käytetty muun muassa virtsatietulehduksien ehkäisemiseen ja parantamiseen. Resveratroli sen sijaan on tehokas kasvien luonnollinen suoja-aine auringon UV-säteitä ja erilaisia sienitauteja vastaan. Resveratrolin on sanottu myös estävän tulehduksia, ehkäisevän veritulppia ja estävän LDL-kolesterolin hapettumista.

SuperLemon Pine Bark Extract on vahvasti punaisen värinen tuplauutettu havupuu-uute, jossa uuttaminen on tehty kahdessa eri vaiheessa. Männynkuorta on ensin uutettu hallitussa kuumassa lämpötilassa useiden tuntien ajan, jolloin siitä on saatu irtoamaan kaikki vesiliukoiset ravintoaineet. Tämän jälkeen on tehty hallittu kuuma alkoholiuuttaminen, jolla kaikki rasvaliukoiset tehoaineet on saatu irrotettua. Viimeisessä vaiheessa uute on tiivistetty haihduttamalla kosteutta jäähdyttämisen ja seulonnan kautta, jolla ravintoaineiden pitoisuudet on saatu maksimaalisen korkeaksi.

Lopputuloksena on saatu markkinoiden ylivoimaisesti vahvin ja vertaansa vailla oleva männynkuoriuute. Vain yksi pipetillinen tätä supervahvaa havupuu-uutetta sisältää huimat 250 mg aktiivisessa muodossa olevaa männynkuoriuutetta, jonka antioksidanttipitoisuus on erittäin korkea. Männynkuoriuute soveltuu lähes kaikille ihmisille ja siitä hyötyvät erityisesti allergioista kärsivät ihmiset sekä jatkuvan fyysisen rasituksen alla olevat kilpaurheilijat.

SuperLemon Pine Bark Extract 50 ml

Normaali hinta: 29,90 €

Tarjoushinta 15,00 €

50 ml (598,00 € / litra)