Oletko kampaamoalan ammattilainen? Siirry prokauppaamme täältä >

Etkö ole kampaamoalan ammattilainen? Siirry kuluttajakauppaamme täältä >

0
0
Toivelistasi on tyhjä

SuperLemon Nettle Leaf Extract 50 ml

SuperLemon Nettle Leaf Extract 50 ml

Lyhyt tuotekuvaus

Triplauutettu nokkosuute, joka sisältää runsaasti vitamiineja ja mineraaleja. Erityisen paljon rautaa, piitä ja C-vitamiinia. Sisältää myös klorofylliä eli lehtivihreää. 40 tippaa sisältää 250 mg nokkosuutetta. Valmistusaineina on pohjoissuomalainen lähdevesi, alkoholi ja nokkonen.

Saatavuus myymälöistä:

  • IdHAIR Kamppi
  • IdHAIR Verkkokauppa

Normaali hinta: 29,90 €

Tarjoushinta 9,90 €

50 ml (598,00 € / litra) osamaksulla alk. 7,00 € / kk
TAI
 

Osamaksulla päätät itsellesi sopivan maksuajan

 

100€> tilauksille toimitus
veloituksetta, n
outo 0€

 

Toimitus 1-3 päivää
maksuton palautus

Lisätietoa

Annostusohje: 20 tippaa suoraan nautittuna tai sekoitettuna nesteeseen, 2 kertaa päivässä. Päiväannos on 40 tippaa.

SuperLemon Nettle Leaf Extract on markkinoiden vahvin kotimainen nokkosuute, joka on valmistettu villeinä kasvavista nuorten nokkosen lehdistä kehittyneellä triplauuttomenetelmällä. Lehdet on kerätty ainoastaan puhtailta vähänitriittisiltä alueilta Pohjois-Suomesta, joten käytetty raaka-aine on huippuluokkaa. Yksi SuperLemon Nettle Leaf Extract -tuotteen päiväannos (40 tippaa) sisältää huimat 250 mg tätä superlaadukasta nokkosuutetta. Kiintoainepitoisuus on lähes kaksinkertainen verrattuna esimerkiksi tuplauutettuihin versioihin.

SuperLemon Nettle Leaf Extract -nokkosuutetiiviste on valmistettu erittäin hellävaraisesti alhaisissa lämpötiloissa, koska nokkonen itsessään ei kestä korkeampia lämpötiloja samalla tavoin kuin muut uutteissamme käytetyt raaka-aineet. Huippulaatuisen uutteemme syvän vihreä väri kertoo siitä että kaikki nokkosen sisältämät ravinteet on saatu tehokkaasti talteen. Tuotteen valmistus on aloitettu niin että ensin on tehty yli 2 viikkoa pitkä kylmä alkoholiuutto. Tämän jälkeen on saatua lietemassaa uutettu hallitusti lämpimässä vedessä, jolloin on saatu talteen tärkeät vesiliukoiset yhdisteet. Kolmannessa vaiheessa on tehty lämmin alkoholiuutto, jolla loput rasvaliukoiset yhdisteet on saatu myös tehokkaasti talteen. Tekemämme triplauutto on huippuluokkaa ja saadun lopputuotteen tehoainepitoisuus on huomattavasti korkeampi kuin perinteisillä tuplauutetuilla tinktuuroilla.

SuperLemon nokkosuute on näin ollen yksi vahvimmista ja ravinnerikkaimmista nokkostinktuuroista markkinoilla. Nokkonen sisältää runsaasti vitamiineja ja mineraaleja, mutta erityisesti juuri A-, B-, C- ja D-vitamiinia, sekä rautaa, piitä, kalsiumia ja booria. Lisäksi siinä on myös sinkkiä, seleeniä, mangaania, magnesiumia ja kaliumia. Eikä sitä suotta pidetä ravintorikkaana kasvina, sillä se on kaikkein ravintopitoisin ja terveellisin luonnonvaraisena kasvava kasvi Suomessa. SuperLemonin nokkosuutetta voi käyttää sekä sisäisesti että myös ulkoisesti. Ulkoisia käyttökohteita on perinteisessä luontaislääkinnässä ollut ihottumien, aknen ja syylien hoito. Nokkosuutetta voi myös lisätä shampoon mukaan, sillä nokkosta on käytetty jo pitkään hilseen poistoon ja lisäämään hiusten kiiltoa. Pääasiassa nokkosuutetta nautitaan kuitenkin sisäisesti, laittamalla joko 20 tippaa hetkeksi suoraan kielen alle tai lisäämällä uutetta smoothien, teen tai jonkin muun nestemäisen juoman joukkoon.

Perinteisessä luontaislääkinnässä nokkosta on käytetty muun muassa eturauhasen ja kilpirauhasen toimintaan liittyviin vaivoihin, sekä erilaisiin allergiaoireisiin ja iho-ongelmiin. Sitä on myös pidetty vastustuskykyä, yleiskuntoa, muistia ja potenssia lisäävänä kasvina. SuperLemonin Nettle Leaf Extract sopii lähes kaikille ja siitä hyötyvät todennäköisesti eniten allergioista ja eturauhasongelmista kärsivät henkilöt.

Tuotearvostelut (0 kpl)

Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvioimassa tuotetta SuperLemon Nettle Leaf Extract 50 ml
Rating
SuperLemon Nettle Leaf Extract 50 ml

Normaali hinta: 29,90 €

Tarjoushinta 9,90 €

50 ml (598,00 € / litra)