Oletko kampaamoalan ammattilainen? Siirry prokauppaamme täältä >

0
0
Toivelistasi on tyhjä

SuperLemon Hawaiian Spirulina 100 g

SuperLemon Hawaiian Spirulina 100 g

Lyhyt tuotekuvaus

Huippulaatuinen leväjauhe, jossa on suuri määrä lehtivihreää. Nasan astronauttien käyttämä sinivihreä mikrolevävalmiste, jossa on korkea proteiinipitoisuus. Sisältää suuren määrän vitamiineja ja mineraaleja, sekä erityisen paljon A-, B- ja K-vitamiineja, kalsiumia, rautaa ja magnesiumia. Jauheessa on myös erittäin paljon gammalinoleenihappoa. Puhdistaa kehoa raskasmetalleista. Ei sisällä lainkaan lisä- tai täyteaineita.

Saatavuus myymälöistä:

  • IdHAIR Kamppi
  • IdHAIR Jyväskylä

Normaali hinta: 16,90 €

Tarjoushinta 14,50 €

100 g (169,00 € / litra) osamaksulla alk. 6,00 € / kk
TAI
 

Maksa luottokortilla, verkkopankilla tai osamaksulla

 

Yli 100€ tilauksille toimitus veloituksetta
Nouto myymälästä 0€

 

Nopea toimitus

Lisätietoa

Annostusohje:Sekoita 3 g (1 teelusikka) jauhetta veden tai mehun kanssa. Suositeltava päiväannos on 3 ~9 g. Tuotteen tehokäyttö on 2 ~4 ruokalusikallista päivässä

SuperLemonin spirulina-valmiste sisältää 100% puhdasta patentoitua spirulina-jauhetta, joka on vapaa kaikenlaisista lisä- ja torjunta-aineista, sekä on täysin laktoositon ja gluteeniton tuote. Tuotteen käyttö on turvallista ja siihen luottavat muun muassa Yhdysvaltojen astronautit. Spirulinaa voi käyttää sellaisenaan veteen sekoitettuna tai sitä voi lisätä mehuihin, vihersmoothieihin ja salaattikastikkeisiin. SuperLemonin spirulina-jauhe on miedon ja pehmeän makuinen, toisin kuin markkinoilla yleisesti myytävät kiinalaiset versiot.

SuperLemon Hawaiian Spirulina 100 g

Normaali hinta: 16,90 €

Tarjoushinta 14,50 €

100 g (169,00 € / litra)