Oletko kampaamoalan ammattilainen? Siirry prokauppaamme täältä >

0
0
Toivelistasi on tyhjä

SuperLemon Gelatinized Maca Powder 100 g

SuperLemon Gelatinized Maca Powder 100 g

Lyhyt tuotekuvaus

Gelatinoitu maca-jauhe. Korkeilla vuorilla kasvava kasvi, jonka juurta on käytetty jo tuhansia vuosia. Vatsaystävällinen versio, joka ei sisällä tärkkelystä. Erittäin vahva adaptogeeni, joka sisältää runsaasti erilaisia ravinteita. Sisältää erityisesti B-, C- ja E-vitamiineja sekä useita eri aminohappoja, rasvahappoja ja kasvisteroleja. Sisältää myös useita eri mineraaleja kuten rautaa, kuparia, rikkiä, mangaania, kaliumia, kalsiumia, piitä ja jodia. Maca-juuren sanotaan lisäävän energisyyttä ja kestävyyttä. Sopii erinomaisesti buustaamaan fyysisiä suorituksia. Käytetty jo pitkään erektio- ja eturauhasongelmiin. Uskotaan vaikuttavan positiivisesti vaihdevuosiin.

Saatavuus myymälöistä:

  • IdHAIR Kamppi
  • IdHAIR Jyväskylä

Normaali hinta: 13,90 €

Tarjoushinta 10,90 €

100 g (139,00 € / litra) osamaksulla alk. 6,00 € / kk
TAI
 

Maksa luottokortilla, verkkopankilla tai osamaksulla

 

Yli 100€ tilauksille toimitus veloituksetta
Nouto myymälästä 0€

 

Nopea toimitus

Lisätietoa

Annostusohje: Suositeltu päiväannos on 5 ~ 20 g. Tuotteen käyttö kannattaa aloittaa 5 gramman (1 teelusikka) annoksella ja nostaa annostusta vähitellen suuremmaksi. 3 viikon käytön jälkeen tulisi pitää 1 viikon paussi käytössä.

SuperLemon Gelatinized Maca on 100%:n puhdas ja luomulaatuista maca-jauhetta (Lepidium Meyenii Walp), mistä on poistettu tärkkelys kokonaan pois. Tuote on täysin gluteeniton ja sopii myös vegaaneille.

Maca on Andien korkeilla vuorilla kasvava sinappikasvi, jonka juuren on huomattu sisältävän useita eri ravintoaineita ja toimivan adaptogeenisesti eli tasapainottavan elmistön toimintoja erilaisissa kehon stressitilanteissa. SuperLemonin versio maca-jauheesta on täysin vapaa tärkkelyksestä ja tästä syystä huomattavasti vatsaystävällisempi kuin tavalliset kaupoissa myytävät maca-jauheet. Maca sisältää runsaasti eri ravinteita kuten B1-, B2-, B12-, C- ja E-vitamiineja, sekä useita eri mineraaleja kuten kalsiumia, rautaa, kaliumia, kuparia, jodia, mangaania, rikkiä ja piitä. Maca sisältää myös 18 eri aminohappoa, mukaanlukien kaikki välttämättömät EAA-aminohapot.Tuotteesta saa myös runsaasti useita erilaisia rasvahappoja ja kasvisteroleja.

Macaa käytetään nykyään jo joka puolella maailmaa sen adaptogeenisten vaikutusten vuoksi. Sen uskotaan lisäävän seksuaalista halukkuutta ja auttavan sekä miesten eturauhasovaivoissa että naisten vaihdevuosiongelmissa. Macan uskotaan myös lisäävän kestävyyttä ja parantavan voimatasoja. SuperLemon Gelatinized Maca valmistetta voi lisätä erilaisiin smoothiehin, puuroon, kahviin tai teehen. Monesti maca liitetään myös raakasuklaan valmistukseen, sillä sen maku sopii erinomaisesti suklaan kanssa ja se samalla lisää raakasuklaan ravinnepitoisuutta. Macaa voi käyttää isoja jopa 20 gramman määriä, mutta suosittelemme aloittamaan käytön pienillä 5 gramman määrillä ja kehon tottuessa tuotteeseen, voi määrää pikku hiljaa lisätä korkeammaksi. Kolmen viikon yhtämittaisen käytön jälkeen tulisi pitää vähintään yhden viikon tauko.

SuperLemon Gelatinized Maca Powder 100 g

Normaali hinta: 13,90 €

Tarjoushinta 10,90 €

100 g (139,00 € / litra)