Oletko kampaamoalan ammattilainen? Siirry prokauppaamme täältä >

Etkö ole kampaamoalan ammattilainen? Siirry kuluttajakauppaamme täältä >

0
0
Toivelistasi on tyhjä

SuperLemon Criollo Cacao Powder 100 g

SuperLemon Criollo Cacao Powder 100 g

Lyhyt tuotekuvaus

Criollo raakakaakaojauhe, joka on tehty erittäin laadukkaista raakakaakaopavuista. Terveellinen kaakaovalmiste. Alhainen valmistuslämpötila (kylmäpuristusmenetelmä). Sopii smoothieihin sekä raakasuklaan valmistukseen raakakaakaovoin kanssa. Yksi maailman antioksidanttirikkain ruoka, sillä jauheen antioksidanttipitoisuus on 10%. Yli 1 200 aktiivista ainesosaa. Sisältää runsaasti vitamiineja ja mineraaleja, sekä vahvoja alkaloideja. Korkea ravintokuitupitoisuus. Ei sisällä lainkaan minkäänlaisia lisäaineita. Kaakaon viljelyssä ei ole käytetty lainkaan torjunta-aineita eikä kemiallisia lannoitteita. Luomulaatuinen ja raaka tuote.

Saatavuus myymälöistä:

  • IdHAIR Kamppi
  • IdHAIR Jyväskylä

Normaali hinta: 7,90 €

Tarjoushinta 5,00 €

100 g (79,00 € / litra) osamaksulla alk. 6,00 € / kk
TAI
 

Maksa luottokortilla, verkkopankilla tai osamaksulla

 

Yli 100€ tilauksille toimitus veloituksetta
Nouto myymälästä 0€

 

Nopea toimitus,
maksuton palautus

Lisätietoa

Annostusohje: Voit käyttää raakakaakaojauhetta raakasuklaan valmistuksessa (raakakaakaovoin kanssa). Voit tehdä jauheesta herkullista raakakaakaota tai lisätä jauhetta esimerkiksi terveellisten smoothieiden joukkoon.

SuperLemon Criollo Cacao Powder pakkauksesta saat ensiluokkaista ja 100% puhdasta raakakaakaojauhetta, joka on valmistettu matalassa lämpötilassa maailmankuuluista Perulaisista Criollo raakakaakaopavuista. Tämä jauhe on täysin lisäaineeton valmiste, eikä sen valmistuksessa ole käytetty lainkaan liuottimia tai muita kemikaaleja. Raakakaakaojauhe valmistetaan aina alhaisessa lämpötilassa kylmäpuristamalla näitä laadukkaita kaakaopapuja niin että massasta saadaan kokonaan erottumaan öljy pois. Tämä ravintorikas massa jauhetaan tämän jälkeen kivimyllyllä hienoksi jauheeksi, joka lopuksi kulkee vielä tiiviin seulan läpi, millä varmistetaan se että lopputuloksena saadaan erittäin laadukasta ja arvokasta raakakaakaojauhetta.

Raakakaakaojauhe sisältää täysin samat ravintoaineet kuin raakakaakaopavut, eli kyse on erittäin ravintorikkaasta valmisteesta. Ruokakaupoissa myytävät prosessoidut kaakaojauheet ovat täysin toista tasoa kuin raakakaakaojauheet, sillä vain raakaversiossa on kaikki ravinteet tallella koskemattomina. Kylmäpuristetussa kaakaojauheessa on tutkimusten mukaan yli 1 200 aktiivista ainesosaa, minkä ansiosta tuote onkin jokaisen superfoodeista kiinnostuneen ykkösvalinta.

Tämä huikea antioksidanttipommi sisältää suuret pitoisuudet muun muassa magnesiumia, kuparia, rikkiä, rautaa, mangaania, sinkkiä ja kromia, sekä korkeat pitoisuudet C- ja E-vitamiinia. Raakaversio kaakaojauheesta sisältää myös vahvoja aivoihin positiivisesti vaikuttavia alkaloideja, kuten theobromiinia, fenyylietyyliamiinia ja anandamiinia. Nämä alkaloidit piristävät ja aktivoivat mieltä, lisäämällä samalla hyvän olon tunnetta. SuperLemon Criollo Cacao Powder on yksi markkinoiden korkealaatuisimmista raakakaakaojauheista, jota nauttiessasi tiedät saavasi laajan kirjon erilaisia terveyttä edistäviä ravinteita.

SuperLemon Criollo Cacao Powder 100 g

Normaali hinta: 7,90 €

Tarjoushinta 5,00 €

100 g (79,00 € / litra)