Oletko kampaamoalan ammattilainen? Siirry prokauppaamme täältä >

Etkö ole kampaamoalan ammattilainen? Siirry kuluttajakauppaamme täältä >

0
0
Toivelistasi on tyhjä

SuperLemon Criollo Cacao Paste 454 g

SuperLemon Criollo Cacao Paste 454 g

Lyhyt tuotekuvaus

Perulainen kaakaomassa, joka on eettisesti tuotettu huippulaatuisista Criollo-pavuista. Luomu ja raaka valmiste, 100% raakasuklaata. Maailman ravintorikkain ruoka-aine. Sisältää yli 1 200 aktiivista ainesosaa. Erittäin korkea määrä antioksidantteja, vitamiineja ja mineraaleja. Sisältää myös teobromiinia, anandamidia ja fenyylietyyliamiinia. Erittäin kuitupitoinen valmiste, jota käytetään raakasuklaan valmistuksessa ja jota voidaan nauttia sellaisenaan tai erilaisissa jälkiruuissa.

Saatavuus myymälöistä:

  • IdHAIR Kamppi
  • IdHAIR Jyväskylä

Normaali hinta: 20,90 €

Tarjoushinta 14,00 €

454 g (46,04 € / litra) osamaksulla alk. 6,00 € / kk
TAI
 

Maksa luottokortilla, verkkopankilla tai osamaksulla

 

Yli 100€ tilauksille toimitus veloituksetta
Nouto myymälästä 0€

 

Nopea toimitus,
maksuton palautus

Lisätietoa

Annostusohje: Voit nauttia raakakaakaomassaa sellaisenaan tai valmistaa siitä herkullista raakasuklaata raakakaakaovoin kanssa. Voit raastaa tätä massaa ja lisätä pieniä raakakaakaohippuja jogurtin, smoothien, myslin tai trail mixin sekaan. Suositeltu päiväannos on kymmenestä 70 g:aan kaakaomassaa.

Kaakaosta on saatavilla kolmea päälajiketta ja useaa alalajikketta. Forastero on kaikkein yleisin ja helpoiten kasvava kaakaolajike, jota viljellään pääasiassa Afrikassa ja Brasiliassa. Forastero kattaa koko maailman kaakaon tuotannosta noin 80% ja suurin osa kaupoissa myytävistä tavallisista suklaista onkin valmistettu tästä lajikkeesta. Forasteroa ei yleisesti pidetä hienona kaakaona, mutta tämänkin osalta on kuitenkin poikkeuksia, kuten Ecuadorissa kasvava huippuhieno Arriba Nacional -lajike, jota pidetään yhtenä maailman arvostetuimpana kaakaona. Arriba Nacional papua kutsutaan myös Arriba- sekä Nacional-nimillä ja tämä huippulaatuinen kaakao on Forastero-päälajikkeen yksi erittäin harvinainen alalajike. Usein tämä kaakao liitetäänkin virheellisesti Criollo-lajikkeen alle vaikka se kuuluukin Forastero-sukuun.

Huomattavasti Forasteroa harvinaisempia kaakaolajikkeita ovat kuitenkin nämä kaksi muuta päälajiketta eli Trinitario ja Criollo. Trinitario kasvaa pääosin Etelä-Amerikan pohjoisosissa ja erityisesti Karibianmeren saarilla, kuten esimerkiksi Dominikaanisessa Tasavallassa. Trinitario on Forasteron ja Criollon hybridiristeytys, jonka osuus maailman kaakaotuotannossa on suunnilleen sama kuin Criollolla eli hieman alle 10%. Trinitario on arvostettu hieno kaakao, jolla on aromikas maku, mutta Criolloa pidetään kuitenkin vieläkin hienompana kaakaona kuin Trinitariota. Criollo kaakao kasvaa Etelä-Amerikassa, ja erityisesti Perun sekä Venezuelan Criolloa pidetään suuressa arvossa näiden aromirikkaan maun vuoksi.

SuperLemon Criollo Cacao Paste -raakakaakaomassa on valmistettu aidoista perulaisista luomulaatuisista Criollo kaakaopavuista kylmäprosessoimalla. Se valmistetaan kokonaisista kuorituista raakakaakaopavuista hellävaraisesti puristamalla, jolloin kaikki arvokkaat ravintoaineet on saatu säilymään koskemattomana tässä herkullisessa kaakaotuotteessa. Tämä huippulaatuinen kaakaomassa on suklaata puhtaimmillaan ilman minkäänlaisia lisäaineita. Raakakaakaomassa on todella terveellistä sillä se sisältää yli 1 200 aktiivista ainesosaa ja jopa 10% sen painosta on antioksidantteja. Se onkin kaikkein antioksidantti-rikkain ruoka-aine maailmassa. Raakakaakaomassa sisältää huikean määrän eri ravinteita kuten vitamiineja, mineraaleja ja antioksidantteja. Erityisen paljon kaakaossa on magnesiumia, rautaa ja kuitua, sekä E- ja C-vitamiineja. Kaakaosta löytyy myös aivojemme toimintaan vaikuttavia ainesosia kuten teobromiinia, anandamidia ja fenyylietyyliamiinia.

Huomioithan kuitenkin että kyseessä on siis raakakaakao, eikä kaupoissa yleisesti myytävä paahdettu kaakao. Kaupan prosessoiduissa kaakaoissa ei näitä edellä mainittuja ravintoaineita juurikaan löydy, sillä lähes kaikki ravintoaineet tuhoutuvat kuumassa tuotantoprosessissa. SuperLemon Criollo Cacao Paste -raakakaakaomassa on huippulaatuista ja puhtainta mahdollista kaakaomassaa. Se on valmistettu maailmankuuluista ja kuorituista Criollo-kaakaopavuista ilman mitään lisäaineita. Voit käyttää tätä laadukasta raakakaakaomassaa raakasuklaan valmistukseen joko ihan sellaisenaan tai raakakaakaovoin kanssa. Voit lisätä suklaaseen luontaista makeutta vaikka lucuma-hedelmäjauheella, hunajalla, kookospalmusokerilla tai yacon-siirapilla. Myös vaniljaa ja suolaa voit lisätä hieman mukaan saadaksesi herkullisen makuista raakasuklaata. Myös erilaisten superfoodien, kuten muun muassa maca-jauheen lisääminen on yleisesti suosittua raakasuklaan teossa.

SuperLemon Criollo Cacao Paste 454 g

Normaali hinta: 20,90 €

Tarjoushinta 14,00 €

454 g (46,04 € / litra)