Oletko kampaamoalan ammattilainen? Siirry prokauppaamme täältä >

Etkö ole kampaamoalan ammattilainen? Siirry kuluttajakauppaamme täältä >

0
0
Toivelistasi on tyhjä

SuperLemon Criollo Cacao Butter 454 g

SuperLemon Criollo Cacao Butter 454 g

Lyhyt tuotekuvaus

Laadukas raakakaakaovoi, joka on valmistettu Perussa maailmankuuluista Criollo-kaakaopavuista. Koko valmistusprosessi on tehty matalassa lämpötilassa. Kylmäpuristettu eli kyseessä on täysin suodattamaton kaakaovoi. Terveellinen kasviöljy, joka sopii erityisesti suklaaherkkujen valmistamiseen mutta myös ihonhoitotuotteeksi. Voidaan sekoittaa saippuan ja ihovoiteiden kanssa. Sisältää runsaasti antioksidantteja, rautaa ja magnesiumia. Sisältää E-vitamiinia sekä pieniä määriä myös muita vitamiineja ja mineraaleja. Korkea omega-6 ja omega-9 rasvahappopitoisuus. Yksi arvostetuimpia raakakaakaovoita markkinoilla ja täysin lisäaineeton valmiste. Kaakaon viljelyssä ei ole käytetty lainkaan torjunta-aineita eikä kemiallisia lannoitteita. Eettisesti tuotettu luomutuote.

Saatavuus myymälöistä:

  • IdHAIR Kamppi
  • IdHAIR Jyväskylä

Normaali hinta: 21,90 €

Tarjoushinta 15,00 €

454 g (48,24 € / litra) osamaksulla alk. 6,00 € / kk
TAI
 

Maksa luottokortilla, verkkopankilla tai osamaksulla

 

Yli 100€ tilauksille toimitus veloituksetta
Nouto myymälästä 0€

 

Nopea toimitus,
maksuton palautus

Lisätietoa

Annostusohje: Voit valmistaa raakakaakaovoista raakasuklaata raakakaakaomassan tai raakakaakaojauheen kanssa. Voit myös sulattaa kaakaovoita ja lisätä sitä saippuan tai erilaisten ihovoiteiden sekaan. Sopii myös hierontaöljyksi.

SuperLemon Criollo Cacao Butter tuotepussi sisältää 100% puhdasta raakakaakaovoita, joka on valmistettu maailmankuuluista Perulaisista Criollo kaakaopavuista.

SuperLemonin raakakaakaovoi on erittäin stabiili kasvikunnan rasva, joka on valmistettu raaoista kaakaopavuista. Kun kaakaopavut jauhetaan massaksi, saadaan siitä kylmäpuristamalla irrotettua kaakaopavun sisältämä rasva, jota kutsutaan kaakaovoiksi. Korkealaatuinen kaakaovoi tulee aina olla suodattamatonta eli kylmäpuristettua ja tuotteen valmistus vaatii tekijältään suuren työpanoksen ja ammattitaidon.

SuperLemon Criollo Cacao Butter raakakaakaovoi täyttää nämä kriteerit, sillä se on valmistettu hellävaraisesti huippukaakaosta niin, että kaikki kaakaovoin sisältämät herkät ravintoaineet on saatu säilymään koskemattomina. Kyseinen valmistusprosessi tehdään aina ammattilaisten toimesta matalassa lämpötilassa ilman minkäänlaisia kemikaaleja ja liuottimia. Raakakaakaovoi sisältää runsaasti omega-6 ja omega-9 rasvahappoja, sekä luontaisia antioksidantteja. Siinä on luonnostaan paljon E-vitamiinia, joka tukee ihon hyvinvointia muun muassa kollageenituotannon kautta.

Kaakaovoissa on myös oleiinihappoa sekä teobromiini-nimistä alkaloidia, joka piristää hieman kuten kofeiini ja toimii samalla diureettina. Raakakaakaovoita käytetään pääosin raakasuklaan ja raakajälkiruokien tekemiseen, mutta sitä voi käyttää myös ulkoisesti esimerkiksi ihovoiteena, hierontaöljynä tai huulivoiteena. Raakakaakaovoin uskotaan myös auttavan raskauden kautta tulevien raskausarpien hoidossa, sekä auttavan ikääntyvän ihon kosteuttajana ja tasapainoittajana.

SuperLemon Criollo Cacao Butter 454 g

Normaali hinta: 21,90 €

Tarjoushinta 15,00 €

454 g (48,24 € / litra)