Oletko kampaamoalan ammattilainen? Siirry prokauppaamme täältä >

Etkö ole kampaamoalan ammattilainen? Siirry kuluttajakauppaamme täältä >

Toivelistasi on tyhjä

SuperLemon Chaga Extract 50 ml

SuperLemon Chaga Extract 50 ml

Lyhyt tuotekuvaus

Pakurikääpäuute, joka on alkoholiuutettu (kylmä), kuumavesiuutettu ja kuuma alkoholiuutettu pakurivalmiste. Päiväannoksessa on vähintään 250 milligrammaa pakuriuutetta. Valmistettu Suomessa suomalaisesta tuoreesta pakurista uuttamalla.

Saatavuus myymälöistä:

  • IdHAIR Kamppi
  • IdHAIR Jyväskylä

Normaali hinta: 29,90 €

Tarjoushinta 15,00 €

50 ml (598,00 € / litra) osamaksulla alk. 7,00 € / kk
TAI
 

Maksa luottokortilla, verkkopankilla tai osamaksulla

 

Yli 100€ tilauksille toimitus veloituksetta
Nouto myymälästä 0€

 

Nopea toimitus,
maksuton palautus

Lisätietoa

Annostusohje: 15 tippaa suoraan nautittuna tai sekoitettuna nesteeseen, 2 kertaa päivässä. Päiväannos on 30 tippaa.

Pakurikääpä (Inonotus Obliquus) on yleensä koivun kyljessä kasvava hiilenmusta lahottajasieni, joka kasvaa pohjoisella pallonpuoliskolla. Pakurikääpä kasvaa monilla eri alueilla kuten muun muassa Pohjois-Amerikan pohjoisosissa, Siperiassa, Japanissa Hokkaidon saarella ja Pohjoismaissa. Puhtaimman pakurin sanotaan tulevan Pohjoismaiden pohjoisosista, missä ilma ja maaperä on puhdas.

SuperLemonin tuotteissa käytettävät pakurikäävät kerätään Pohjois-Suomesta ja koko valmistusprosessi tapahtuu myös Suomessa. Pakurikääpä sisältää 215 eri ravinnetta ja se on muun muassa maailman suurin tunnettu antioksidanttien lähde. Pakurikääpä sisältää myös polysakkareita, triterpeenejä, betuliinihappoa, melaniinia, fenoli- ja steroliyhdisteitä sekä vitamiineja että lukuisia kivennäis- ja hivenaineita. Oikein valmistettuna pakurikäävästä saadaan irti enemmän antioksidantteja kuin esimerkiksi terveellisestä raakakaakaosta. Pakurikääpää on käytetty Suomessa, Venäjällä ja eri puolilla Aasiaa toonisena yrttinä jo pitkään erilaisten sairausten ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Kansanlääketieteessä sillä uskotaankin olevan useita eri terveysvaikutuksia. Pakurikäävästä on myös tehty yli 1600 tutkimusta maailmanlaajuisesti.

SuperLemon Chaga Extract on huippulaadukas pakuriuutetiiviste, joka sisältää käytännössä kaikki pakurin hyödyt imeytyvässä muodossa. Käyttämämme pakuri on triplauutettu ja kasvanut villinä Pohjois-Suomessa. Pakurikäävät ovat aluksi käyneet läpi perusteellisen puhdistuksen ja erittäin tarkan kaksivaiheisen kuivausprosessin, millä on voitu varmistaa että yksikään pakuri ei ole päässyt homehtumaan sisältä. Tämän pakuriuutetiivisteen valmistus on erittäin tarkka, huolellisuutta vaativa ja aikaa vievä uuttamisprosessi, jossa on käyty läpi monta eri valmistusvaihetta. Uuttamalla pakurikäävästä saadaan kaikki ravinteikkaat ainesosat irti ja yleisin tapa onkin keittää pakuria hetki vedessä, mutta tällöin saadaan aktiiviseksi vain murto-osa pakurin vaikuttavista ainesosista.

SuperLemon Chaga Extract -pakuriuutetiiviste on valmistettu niin, että pakurikääpää on uutettu ensin kylmässä alkoholissa reilu parin viikon ajan. Tämän jälkeen on lietemassaa keitetty alle 80-asteisessa vedessä, sillä 100-asteinen kiehuva vesi tuhoaa lähes kaikki pakurin sisältämät yhdisteet. Tällä hallitulla kuumavesiuuttamisella on pakurista irrotettu tehokkaasti polysakkaridit ja muut vesiliukoiset ravintoaineet. Kolmanneksi on tehty vielä tarkkaan hallittu alkoholiuutos. Tällöin pakuria on uutettu kuumassa etanolissa, jolla pakurista on saatu irti kaikki hyödylliset ravinteet kuten muun muassa triterpeenit, joita ei pelkällä kuumavesiuuttamisella kyetä irrottamaan. Maksimilämpötila on tässä uutossa 80-astetta. Tämän tehokkaan alkoholiuuttamisen jälkeen uute on vielä tiivistetty haihduttamalla kosteutta jäähdyttämisen ja seulonnan kautta, jolloin vaikuttavien ravinteiden pitoisuus on saatu nousemaan reilusti yli 6-kertaiseksi. Tämä tiivistetty uute on siis yli 600 % vahvempi verrattuna alkutilanteeseen, joten lopputuloksena on todella tehokas pakuriuutetiiviste.

Yksi 50 ml pullo triplauutetta vastaa todellisuudessa vähintään 300 ml uutemäärää. Tekemämme triplauutto on huippuluokkaa ja vahvempi kuin perinteiset tuplauutot. SuperLemon pakurikääpäuute on näin ollen yksi vahvimmista pakuritinktuuroista maailmassa. Pakurikääpätuotteita on markkinoilla useita erilaisia, joista valtaosa on tavallista kuivattua pakurikääpää. Pakurikääpää tulisi vähintäänkin keittää pitkän aikaa, jotta siitä saisi irrotettua ravinteita. Mikäli raakaa pakurikääpää käyttää sellaisenaan, niin se tulee sulamattomana elimistön läpi, sillä ruoansulatusjärjestelmämme ei pysty käsittelemään pakurikäävän kasvisoluja sellaisenaan. SuperLemon Chaga Extract on valmiiksi triplauutettu sekä myös tiivistetty pakurivalmiste, joka sisältää korkean pitoisuuden pakurin tehoaineita erittäin hyvin imeytyvässä muodossa.

SuperLemon Chaga Extract 50 ml

Normaali hinta: 29,90 €

Tarjoushinta 15,00 €

50 ml (598,00 € / litra)