Oletko kampaamoalan ammattilainen? Siirry prokauppaamme täältä >

Etkö ole kampaamoalan ammattilainen? Siirry kuluttajakauppaamme täältä >

0
0
Toivelistasi on tyhjä

MAKSUTAVAT

Collector- Lasku / (Euroloan - Lasku)
Verkkomaksu - Aktia, Visa/MasterCard

Maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Pankki- ja korttimaksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla vastaanottajana näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle.

Collector- laskulla maksaminen on helppoa 
Mene kassalle ja valitse maksutavaksi Collector Lasku/Osamaksu.
Täytä yhteystietosi. Tilaukselle syötetyn osoitteen täytyy vastata virallista osoitettasi.
Valitessasi Collector- laskun, ohjaa sivusto tunnistautumaan pankkisi sivuille pankkitunnuksilla ennen luottopäätöksen myöntämistä. 
Saat tuotteen kotiin. Lasku toimitetaan paketin mukana, kirjeenä tai sähköpostilla.
Voit valita haluatko maksaa koko laskun kerralla vai erissä. Osamaksun vähimmäiserä ilmoitetaan laskulla.

Laskulla maksamisen edut
Maksamiseen ei tarvita luottokorttia.
Laskulla maksaminen on helppoa ja turvallista. Sinun ei tarvitse luovuttaa arkaluontoisia tietoja verkossa tai myymälässä.
Maksat vasta sitten, kun olet saanut tuotteen kotiin.
Oletko tehnyt useita suuria ostoksia saman kuukauden aikana? Voit maksaa laskun myös osissa.

Collector- osamaksu
Joinakin kuukausina kuluja kertyy tavallista enemmän. Tällaisina kuukausina talous kaipaa joustoa ja mahdollisuus osamaksuun turvaa talouttasi. Valitsemalla Collector Lasku/Osamaksun kassalla, päätät itse kuinka paljon maksat minäkin kuukautena. Kuukausimaksun vähimmäismäärä on ilmoitettu laskulla. Voit myös milloin tahansa maksaa koko jäljellä olevan summan kerralla pois.

Laskun maksukuukaudelta ei peritä korkoa eikä muita maksuja eli maksupäivästä riippuen korotonta maksuaikaa tulee 0-30 päivää. Koontilaskuun lisätään kiinteä korko 1,6%/kk, mikä vastaa 19,2% nimellistä vuosikorkoa. Lisäksi veloitetaan tilinhoitomaksu 2,95 €/kk vain niiltä kuukausilta kun luotto on käytössä.

Myöhästyneistä ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä velalle sovittu kuukausikorko  1,6% viivästyneeltä ajalta. Voit maksaa laskuja yhteensä 1000 euron luotolla. Kuukausittain käytettävissäsi oleva luoton määrä riippuu  siitä, paljonko luottorajastasi on jo käytetty. Minimilyhennys on 1/36 Netpostissa maksetun laskun alkuperäisestä summasta, kuitenkin vähintään 5 euroa.

Collector-tiliä voivat hakea kaikki 20-vuotta täyttäneet Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt, joilla ei ole luottohäiriömerkintöjä ja vuositulot ovat vähintään 15 000 euroa. Kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko 1000 euron luotolle 12kk ajalle on 26,2%.

Maksa joustavasti Euroloanilla

Kun maksat ostoksesi Euroloanin laskulla tai osamaksulla, saat joustavasti maksuaikaa. Molemmat ovat kotimaisia, turvallisia ja helppoja maksutapoja. Valitse vain kassalla Euroloan-lasku tai -osamaksu – miten sinulle parhaiten sopii.

Euroloan-lasku
Perinteinen paperilasku on helppo ja luotettava maksutapa.
Saat 14 päivää korotonta maksuaikaa.
Laskutuslisä on ainoastaan 2,90 €.
Lasku toimitetaan valintasi mukaan joko sähköpostilla tai kirjeenä.

Jos haluatkin maksaa laskusi erissä, se hoituu kätevästi: laskun saatuasi voit helposti muuttaa maksutapasi osamaksuksi.

Euroloan-osamaksu
Osamaksulla maksat hankintasi turvallisesti ja näppärästi erissä.
Voit valita maksuajaksi joko 3, 6, 9, 12, 18 tai 24 kuukautta.
Osamaksun erät laskutetaan 30 päivän välein. Maksaminen hoituu siis kuukauden välein nopeasti ja helposti.
Arvoltaan 2 000 € ostoksen todellinen vuosikorko on 14,9 % maksuajan ollessa 24 kk. Kokonaishinnaksi tulee 2 302,79 € (sis. koron, laskutuslisän ja avausmaksun).

Euroloan-laskun tai -osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–3 000 euron ostoksille. Osamaksu laskutetaan  30 päivän välein, ja esimerkiksi arvoltaan 2 000 euron ostoksen TVK on 14,9 % maksuajan ollessa 24 kk.

Euroloan Consumer Finance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Euroloan-laskulla tai -osamaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. Euroloan-laskulla tai  osamaksulla maksavan tulee antaa henkilötunnuksensa tilausta tehdessään tai tunnistautua pankkitunnuksillaan, mikäli ostokset toimitetaan muuhun kuin Väestörekisterissä olevaan osoitteeseen. Lasku/laskut toimitetaan ainoastaan luotonottajan Väestörekisteriin ilmoittamaan osoitteeseen. Ostosten toimitusosoite on valinnainen.

Euroloan Consumer Finance Oyj (Y-tunnus: 2159120-9) on vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys. Rahoituspalvelullemme on myönnetty Avain­lippu takeeksi kotimaisesta laadusta. Lue lisää Euroloan-maksutavoista osoitteesta: https://www.euroloan.fi/luotot/laskujaosamaksu 

LUOTONANTAJA
Euroloan Consumer Finance Oyj
www.euroloan.fi
asiakaspalvelu@euroloan.fi
puh. 010 2171 011
ma–su 24 h/vrk, 0,08 €/puhelu + 0,17 €/min

 
 
Asiantuntevaa palvelua

010 279 9000 tai info@idhair.fi
Myymälä Kamppi

 
Ilmainen palautus

14 päivää avaamattomille tuotteille
Lue lisää

 
100% aidot tuotteet 

Suomalaisesta verkkokaupasta
Tutustu valikoimaan tästä

 
Nopeat toimitukset

Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille
Katso toimitusvaihtoehdot