Oletko kampaamoalan ammattilainen? Siirry prokauppaamme täältä >

Etkö ole kampaamoalan ammattilainen? Siirry kuluttajakauppaamme täältä >

0
0
Toivelistasi on tyhjä

Maksutavat

 

Voit maksaa tilauksesi kätevästi suoraan verkkopankistasi, luottokortiltasi tai valita halutessasi joustavan Collector-laskun. Valitessasi Collector- laskun, ohjaa sivusto tunnistautumaan pankkisi sivuille pankkitunnuksilla ennen luottopäätöksen myöntämistä. Maksujärjestelmämme on myös mobiilioptimoitu, joten ostosten teko on helppoa myös kännykällä ja tabletilla.

Maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Pankki- ja korttimaksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla vastaanottajana näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle.

Collector- laskulla maksaminen on helppoa

 

Mene kassalle ja valitse maksutavaksi Collector Lasku/Osamaksu.
Täytä yhteystietosi. Tilaukselle syötetyn osoitteen täytyy vastata virallista osoitettasi.
Saat tuotteen kotiin. Lasku toimitetaan paketin mukana, kirjeenä tai sähköpostilla.
Voit valita haluatko maksaa koko laskun kerralla vai erissä. Osamaksun vähimmäiserä ilmoitetaan laskulla.

Laskulla maksamisen edut

 

Maksamiseen ei tarvita luottokorttia.
Laskulla maksaminen on helppoa ja turvallista. Sinun ei tarvitse luovuttaa arkaluontoisia tietoja verkossa tai myymälässä.
Maksat vasta sitten, kun olet saanut tuotteen kotiin.
Oletko tehnyt useita suuria ostoksia saman kuukauden aikana? Voit maksaa laskun myös osissa.

Collector- osamaksu

 

Joinakin kuukausina kuluja kertyy tavallista enemmän. Tällaisina kuukausina talous kaipaa joustoa ja mahdollisuus osamaksuun turvaa talouttasi. Valitsemalla Collector Lasku/Osamaksun kassalla, päätät itse kuinka paljon maksat minäkin kuukautena. Kuukausimaksun vähimmäismäärä on ilmoitettu laskulla. Voit myös milloin tahansa maksaa koko jäljellä olevan summan kerralla pois.

Laskun maksukuukaudelta ei peritä korkoa eikä muita maksuja eli maksupäivästä riippuen korotonta maksuaikaa tulee 0-30 päivää. Koontilaskuun lisätään kiinteä korko 1,6%/kk, mikä vastaa 19,2% nimellistä vuosikorkoa. Lisäksi veloitetaan tilinhoitomaksu 2,95 €/kk vain niiltä kuukausilta kun luotto on käytössä.

Myöhästyneistä ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä velalle sovittu kuukausikorko
1,6% viivästyneeltä ajalta. Voit maksaa laskuja yhteensä 1000 euron luotolla. Kuukausittain käytettävissäsi oleva luoton määrä riippuu
siitä, paljonko luottorajastasi on jo käytetty. Minimilyhennys on 1/36 Netpostissa maksetun laskun alkuperäisestä summasta, kuitenkin vähintään 5 euroa.

Collector-tiliä voivat hakea kaikki 20-vuotta täyttäneet Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt, joilla ei ole luottohäiriömerkintöjä ja vuositulot ovat vähintään 15 000 euroa. Kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko 1000 euron luotolle 12kk ajalle on 26,2%.

 
 
Asiantuntevaa palvelua

010 279 9000 tai info@idhair.fi
Myymälät Kamppi & Jyväskylä

 
Ilmainen palautus

14 päivää avaamattomille tuotteille
Lue lisää

 
Toimituskulut 0 € 

Yli 100€ tilauksiin
Nouto myymälästä 0€

 
Nopeat toimitukset

Toimitusaika 1 - 3 päivää
katso lisää täältä