Oletko kampaamoalan ammattilainen? Siirry prokauppaamme täältä >

Etkö ole kampaamoalan ammattilainen? Siirry kuluttajakauppaamme täältä >

0
0
Toivelistasi on tyhjä

EGO Therapy

EGO Therapy

Lyhyt tuotekuvaus

Sinkkujen päivän kunniaksi huikea 11€ tarjous! Meidän kaikkien hiukset tarvitsevat silloin tällöin kunnon terapiaa, ja siksi Ego Professional -hiuslaitebrändi on kehittänyt ainutlaatuisen ego Therapy -raudan, joka ei kuumene vaan toimii kylmänä. Tämän “kylmähoitoa” tarjoavan laitteen tuottamat infrapuna ja ultraäänivärinä tehostavat kosteuden ja hoitavien ainesosien pääsemistä hiukseen.

Käyttö: Pese hiukset ja levitä hoitoaine. Käsittele hiukset ego Therapy -raudalla. Huuhtele hiukset. Jos haluat vielä intensiivisemmän tuloksen, levitä hiuksiin jätettävä hoitoaine ja käsittele hiukset ego Therapylla. Huom: Älä käsittele sähkölaitetta märkänä.

Saatavuus myymälöistä:

  • IdHAIR Kamppi
  • IdHAIR Verkkokauppa
159,00 €
osamaksulla alk. 12,00 € / kk
TAI
 

Osamaksulla päätät itsellesi sopivan maksuajan

 

Toimituskulu 4,90€
Matkahuollom Lähellä- paketti nyt vain 1€ !

 

Toimitus 1-3 päivää
maksuton palautus

Lisätietoa

Ultraääni- ja infrapunateknologia toimii nanoteknologian kautta. Pähkinänkuoressa tämä tarkoittaa sitä, että magneettinen ultraääni sykähtelee 36 000 kertaa sekunnissa aiheuttaen hiuksiin laitetun hoitotuotteen molekyylien hajoamisen pienemmiksi. Tällöin molekyylit pääsevät tunkeutumaan syvemmälle hiukseen. Tämä prosessi edistää hyvien ravintoaineiden kuten aminohappojen ja proteiinien imeytymistä hiukseen. Infrapuna sulkee hiuksen hiussuomun tehokkaasti. Tämä uskomaton hoitoväline antaa upeita hoitotuloksia yhdessä hoitotuotteiden kanssa kaikentyyppisille hiuksille, tehden hiuksista vahvemmat, pehmeämmät, kiiltävämmät ja terveemmät.

Tuotearvostelut (0 kpl)

Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvioimassa tuotetta EGO Therapy
Rating

Videot

EGO Therapy
159,00 €