Oletko kampaamoalan ammattilainen? Siirry prokauppaamme täältä >

0
0
Toivelistasi on tyhjä

BLONG PreBonds Natural Wavy 45 cm, 20 pcs, #33

BLONG PreBonds Natural Wavy 45 cm, 20 pcs, #33

Lyhyt tuotekuvaus

Laineikas 2. laadun sinettihius nyt tarjoushintaan! Paketissa on 20 kpl sinettejä ja hiuksen pituus on 45cm. Hius on 100% aitoa remyhiusta, jossa hiusten suomut ovat oikein päin, kuten omassa luonnollisessa hiuksessa.

Kiinnitys: Sinettihiukset kiinnitetään omaan hiusosioon sulattamalla pidennysosion päässä oleva kynnen muotoinen sinetti pidennyskolvilla. Hiukset kiinnitetään omien hiusosioiden tyveen pieninä osioina, jolloin hiukset liikkuvat luonnollisesti omien hiusten tavoin. Sinettien poistoon tarvitset Universal-poistonesteen ja metalliset pidennyspihdit sinettien murtamiseen. Pidennysten hoitoon sopivat parhaiten IdHAIR Belonger-tuotteet. Värimallien ja värikartan värit ovat suuntaa antavia.

Saatavuus myymälöistä:

  • IdHAIR Kamppi
  • IdHAIR Jyväskylä
59,00 €
osamaksulla alk. 8,00 € / kk
TAI
 

Maksa luottokortilla, verkkopankilla tai osamaksulla

 

Yli 100€ tilauksille toimitus veloituksetta
Nouto myymälästä 0€

 

Nopea toimitus

Lisätietoa

B´long -sinettihius paketissa on 20 kpl sinettejä ja laineikkaan hiuksen pituus on 45cm. Hius on erittäin laadukasta 100% aitoa remyhiusta, jossa hiusten suomut ovat oikein päin, kuten omassa luonnollisessa hiuksessa. Sinettihiuspidennys on huomaamaton ja pitkäkestoinen pidennys. Sineteillä voit tehdä mm. kokopään pidennyksiä, tuuhennuksia, raidoituksia ja osapidennyksiä. Sinetit ovat hellävarainen ja aikaa säästävä ratkaisu esimerkiksi väriraidoille! Suositeltu pitoaika 3-5 kk riippuen omien hiusten kasvunopeudesta. Kiinnitys: Sinettihiukset kiinnitetään omaan hiusosioon sulattamalla pidennysosion päässä oleva kynnen muotoinen sinetti pidennyskolvilla. Hiukset kiinnitetään omien hiusosioiden tyveen pieninä osioina, jolloin hiukset liikkuvat luonnollisesti omien hiusten tavoin. Sinettien poistoon tarvitset Universal-poistonesteen ja metalliset pidennyspihdit sinettien murtamiseen. Pidennysten hoitoon sopivat parhaiten IdHAIR Belonger-tuotteet. Värimallien ja värikartan värit ovat suuntaa antavia. Ombre-värivaihtoehdot ovat kauniita liukuvärjättyjä sävyjä.

Tuotearvostelut (0 kpl)

Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvioimassa tuotetta BLONG PreBonds Natural Wavy 45 cm, 20 pcs, #33
Rating

Värikartta

https://idhair.fi/media/wysiwyg/BLONG_savyt_0915_HR_1_.jpg

Liittyvät dokumentit

BLONG PreBonds Natural Wavy 45 cm, 20 pcs, #33
59,00 €