Oletko kampaamoalan ammattilainen? Siirry prokauppaamme täältä >

Etkö ole kampaamoalan ammattilainen? Siirry kuluttajakauppaamme täältä >

Ilmainen toimitus 100€ tilauksiin!

0
0
Toivelistasi on tyhjä

mM Kollagen® -ravintolisä

mM Kollagen® on uusi jauhemainen ravintolisä hiusten, ihon ja kynsien hyvinvoinnin edistämiseen. mM Kollagen sisältää kollageenihydrolysaattia, seleeniä, sinkkiä, kuparia ja C-vitamiinia. Tuotteen kollageeni on 100 % luonnollista kalakollageenia.

kollagen

Kollageeni on yksi kehon tärkeimmistä rakennusaineista hiuksille, iholle ja kynsille. Kehon luonnollinen kyky tuottaa kollageenia alkaa vähentyä 25 ikävuoden jälkeen. Tuotteen innovatiivisuus perustuu erityiseen valmistusprosessiin, jolla kollageenipeptidit tuotetaan. Sen avulla peptidit saadaan imeytymään nopeasti verenkiertoon ja sitä kautta vaikuttamaan syvemmälle ihonalaisiin soluihin. mM Kollagen® sisältää myös sinkkiä, seleeniä, kuparia ja C-vitamiinia. Sinkki ja seleeni edistävät hiusten ja kynsien hyvinvointia, sinkki vaikuttaa positiivisesti myös ihon hyvinvointiin. Kupari edistää sekä hiusten että ihon normaalia pigmentoitumista. C-vitamiinia tarvitaan ihon kollageenin muodostumiseen. Nämä kaikki edistävät myös solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Annostus: 1–2 pussia päivässä. Jauhemainen tuote on helppo nauttia sekoitettuna juomaan. Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää. Tärkeää yhdistää monipuoliseen ja tasapainoiseen ruokavalioon ja terveisiin elämäntapoihin. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Pakkaus: 30 annospussia

Ennen
ennen

2 kuukauden käytön jälkeenjälkeen

 
 
Asiantuntevaa palvelua

Autamme sinua valitsemaan sopivimmat
tuotteet hiustesi kauneuteen

 
Ilmainen palautus

14 päivää avaamattomille tuotteille
Lue lisää

 
100% aidot tuotteet 

Toimimme tuotesarjojemme maahantuojana

 
Nopeat toimitukset

Tilaukset toimitukseen seuraavana arkipäivänä
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille