Oletko kampaamoalan ammattilainen? Siirry prokauppaamme täältä >

Etkö ole kampaamoalan ammattilainen? Siirry kuluttajakauppaamme täältä >

Ilmainen toimitus 100€ tilauksiin!

0
0
Toivelistasi on tyhjä

Henkilökunta-esittelyssä asiakaspalvelijamme Jenna

Jenna työskentelee yrityksemme Jyväskylän toimipisteen asiakaspalvelutiimissä. Vastuualueisiin kuuluu asiakaspalvelu myymälässä ja puhelimitse, joiden lisäksi hän kontaktoi yritysasiakkaita ympäri Suomea puhelimitse. Monet kampaamoasiakkaamme ovatkin saaneet häneltä puhelun ennen tilauksen lähtemistä tai kampanjoihimme liittyen. Jenna on koulutukseltaan parturi- kampaaja sekä asiakaspalvelu- ja markkinointimerkonomi, joten hiustuotteiden ja palveluiden asiantuntemus on vahva. Laajaa työtaustaa ja kokemusta löytyy myös erilaisista myyntiin liittyvistä työtehtävistä, joten asiakaspalvelijan vaihtelevat työtehtävät ovat tuttuja.

Asiakkaiden yhteydenottoja on mukavaa hoitaa yksilöllisesti ja kiireettä. Päivän parhaimmat hetket syntyvätkin Jennan mukaan keskusteluissa asiakkaiden kanssa, kun asiakkaan kysymys tai ongelma saadaan ratkaistua yhdessä. Monet asiakkaat ovat tulleet puhelimitse jo tutuiksi, vaikka kasvotusten emme olekaan päässeet näkemään, kertoo Jenna.

Erityisesti verkkokaupan Chat- palvelu on antanut mahdollisuuden auttaa asiakkaita löytämään oikeanlaiset tuotteet ja vinkit niiden käyttöön, sillä uudehko palvelukanava on otettu käyttöön todella aktiivisesti asiakkaidemme toimesta. Sen kautta on helppo tavoittaa asiakaspalvelutiimi nopeasti myös muissakin yritykseen liittyvissä asioissa, vinkkaa Jenna.

Uutuustuotteet on mukava päästä kokeilemaan aina omiin hiuksiin, jolloin pystyn kertomaan todellisia käyttökokemuksia muille. Laajasta tuotevalikoimasta suosikkituotteekseen Jenna mainitsee Moroccanoilin vaaleille hiuksille suunnitellun kuivashampoon, joka raikastaa hiukset jättäen ne luonnollisen puhtaan näköisiksi. Myös Moroccanoilin uutuustuote Blow Dry Concentrate on ollut loistava muotoilutuote pesun jälkeen, sillä se samalla hoitaa, silottaa ja antaa kiiltoa, tekemättä hentojakaan hiuksia raskaiksi.

Jenna4

Mukavaa syksyn jatkoa kaikille asiakkaillemme ja tervetuloa ostoksille!

 
 
Asiantuntevaa palvelua

010 279 9000 tai info@idhair.fi
Myymälä Kamppi

 
Ilmainen palautus

14 päivää avaamattomille tuotteille
Lue lisää

 
100% aidot tuotteet 

Suomalaisesta verkkokaupasta
Tutustu valikoimaan tästä

 
Nopeat toimitukset

Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille
Katso toimitusvaihtoehdot