Oletko kampaamoalan ammattilainen? Siirry prokauppaamme täältä >

Etkö ole kampaamoalan ammattilainen? Siirry kuluttajakauppaamme täältä >

Ilmainen toimitus 100€ tilauksiin!

0
0
Toivelistasi on tyhjä

evo - vegaaninen hiustuotesarja Australiasta

Evo on upea Australialainen hiustuotesarja, jossa yhdistyvät minimalistinen muotoilu ja puhtaat raaka-aineet. Sarjan tuotteet ovat vegaaniset* ja gluteenittomat, sekä hoitotuotteet eivät sisällä lainkaan sulfaatteja tai parabeeneja. Evo kuuluu myös PETA:n Cruelty Free- yrityksiin, eikä se koskaan testaa tuotteitaan eläimillä. Evon filosofiaan kuuluu ettei tuotteissa käytetä koskaan ylimääräisiä raaka-aineita, pelkkien markkinointilupauksien vuoksi.

*ei koske hiusvahoja

 

 

Evo tuotteissa on miellyttävät ja miedot tuoksut, jotka sopivat niin naisille kuin miehillekin. Riittoisat hoitotuotteet löydät 300ml pakkauksissa, ja erotat hoitoaineen aina shampoosta pakkauksen kätevän pumpun avulla.

 

 

 

Sarjan suosituimpiin tuotteisiin kuuluvat mm. Salty Dog - suokasuihke, joka antaa hiuksille rentoa rakennetta ja volyymia. Sillä saat merivesimäisen fiiliksen hiuksiin sekä helpotat hiusten muotoilua. Suihkuta suihketta kosteisiin tai kuiviin hiuksiin, ja föönaa tai anna hiusten kuivua luonnollisesti.

 

 

 

 

Löydät Evo- tuotteista kaikki tarvitsemasi tuotteet hiustesi hyvinvointiin ja kauneuteen. Autamme sinua mielellään oikeiden tuotteiden valinnassa!

 
 
Asiantuntevaa palvelua

Autamme sinua valitsemaan sopivimmat
tuotteet hiustesi kauneuteen

 
Ilmainen palautus

14 päivää avaamattomille tuotteille
Lue lisää

 
100% aidot tuotteet 

Toimimme tuotesarjojemme maahantuojana

 
Nopeat toimitukset

Tilaukset toimitukseen seuraavana arkipäivänä
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille